Съдбата винаги си го връща! Галена е новата Андреа! Вижте истината за смядовката - УЖАСЕН ЦЕЛУЛИТ и набръчкан фейс! (Реалност + фотошоп)

https://hotarena.net/pod-pricel/sadbata-vinagi-si-go-vrashta-galena-e-novata-andrea-vijte-istinata-za-smiadovkata-ujasen-celulit-i-nabrachkan-feis HotArena.net
Съдбата винаги си го връща! Галена е новата Андреа! Вижте истината за смядовката - УЖАСЕН ЦЕЛУЛИТ и набръчкан фейс! (Реалност + фотошоп)
Галена, която беше една от причините преди години Андреа да се махне от Пайнер, заради интриги и клюки, които вкара между Митко Димитров и блондинката,  сега ударно върви по стъпките на бившата половинка на Кобрата. И тя като нея обработва всяка снимка с фотошоп, за да не лъсне грозна истина, видя HotArena.

А тя, истината, е повече от ужасна! Лицето на певицата е подпухнало, устните й са виснали, сякаш всеки миг ще се разпаднат - нищо общо с кукленската визия, която половинката на Галин Вафлата докарва с фотошоп. Галена отдавна е загубила битката с килограмите, личи ясно от кадри от последните й участия в чалготеките из страната. Целулитът й е като на героиня от филм на ужасите. Грозната портокалова кожа е гарнирана с паласки и корем, като на бременна поне в шестия месец жена.

Феновете й в социалните мрежи негодуват от факта, че любимката им няма нищо общо с визията от обработените снимки.

„Бях на участие на Галена преди няколко дни. Като се качи на сцената и я представиха не я познах. Ако не беше гласът й щях да искам да ми върнат парите, задето ме лъжат с провинциална дубльорка. Това беше коренно различна жена от профила й в инстаграм. И не бях само аз шокирания! След като слезе от сцената никой не искаше селфи с нея. Така е като подвеждаш феновете и използваш всички възможно филтри да се коригираш. Ясно, че песните на живо не са като на запис и сме се примирили поп-фолк певиците да не са от най-добрите певици, но чак да не можеш да ги познаеш и на сцената вече е пълна измама. Галена става като Андреа - една в интернет и съвсем друга на живо”, пише възмутен, вероятно вече бивш фен, на Галка от Смядово.

15 Коментара

Ману

преди 4 години

Найстина не изглежда добре, тя по принцип е с гладка кожа и без целулит... Но явно е напълняла и не и отива въобще... Но случва се на всеки понякога, ще се стегне и ще си възвърне хубавата визия

Коментирай

Пубертет

преди 4 години

Аман от измисления външен вид който грозни като смъртта иначе красавици налагат в социалните мрежи.Галена си е добре , това е външен вид на една жена която има две деца,а пък и този голям фен да вземе да се скрие някъде,кой знае той какъв трол е.Айде няма нужда за втори път тая статия.Галена може да ни убие с пачки,без значение как изглежда,важното е че прави шоу и участията й винаги са супер успешни.Вашия фен да сяда да пише домашни и да скрива фалшивата лична карта под възглавницата,има време за барове.

Коментирай

Антония

преди 4 години

Андрешке, спри се вече, няма друга грозна и заблудена като теб! В "Пайнер" не си само заради себе си - бездарна и нагла. Интригите ти ги въртеше - на не една и две колежки прецака песни от приятеля ти Costi, с който по тия причини вече никой не иска да работи. Нито една от певиците не изглежда като в Инстаграм, но само ти сваляш по 40 кг от себе си с фотошоп.

Коментирай

Евичка

преди 4 години

Видях я в мола веднъж, едвам я познах, толкова грозни дрехи и нереално уголемен задник, слагала е импланти които от далече си личат в задника. Лицето е ужасно подпухнало наистина, имаха охрана, но то никой не я позна и никой не ги доближи, бяха Галин, детето и тя в ринг мол.

Коментирай

...

преди 4 години

То заради Галин е охраната.От много години движи с охрана,макар че ни знам какво може да му.се случи

Коментирай

Hhh

преди 4 години

Галена има ужасно лице и кожа...Тези недостатъци на снимките са реални...

Коментирай

Pipi

преди 4 години

Да не е първа младост, да работи и има две деца, сигурно си и пийва и хапва.... Ама при положение, че си добре под плат на с пари и имаш възможност хирургията и въобще поддръжката не е чак толкова недостижим блян.

Коментирай

Bababa

преди 4 години

Така ли трябва да изглежда майка родила две деца?!!! Много моля коментиращия по долу да не дава мнение.. Това е просто смешно

Коментирай

о

преди 4 години

Не я виждам да е пълна изобщо - съвсем нормално телосложение има, хубава, женствена фигура. Явно никога не ви е правило впечатление, но този тип осветление не показва никого в добра светлина. Даже не знам защо се използва. Отделно на снимките винаги човек изглежда с няколко кг отгоре и по принцип малко по-зле, отколкото на живо, освен ако не ги пипне малко. Лошото при нея е, че наистина малко се олива, та чак се докарва до анимационен герой, но то всъщност не е само при нея де ,а масова практика. Иначе си е добре жената - не е модел, не е професионална спортистка, та даже на такова осветление да изглежда идеална. Както вече други казаха, нейната работа е да е певица, да забавлява.. С толкова участия, семейство, пътуване напред-назад, недоспиване.. вие какво искате? Каква е тази мания всички да сме перфектни и всички да трябва да сме обсебени от това как изглеждаме? Човек за да изглежда винаги перфектен, независимо кога и къде е спипан, независимо на колко е години, наистина трябва да е обсебен от вида си и само за това да мисли, а има и други, далеч по-важни неща в този живот. Човек трябва да се поддържа, но не да се обсебва от това.

Коментирай

о

преди 4 години

обсебен от вида си и само за това да мисли, а има и други, далеч по-важни неща в този живот. Човек трябва да се поддържа, но не да се обсебва от това.

Коментирай

Рая

преди 4 години

Гримьорът им Кирчо Чалъков преди време беше казал, че най - хубава без грим, с най - чиста кожа е Галена. Така, че не знам за каква проблемна кожа говорите.

Коментирай

Вики

преди 4 години

За мен проблема, не е във външността й. Един път, съм се оказвала на нейно участие. По-прост човек, през живота ми, не съм чувала. Толкова е глупава и проста, че чак не е забавна. С маниер на махленската к*****, която само търси, кои да и го сложи. Никаква класа. Женственост или финес. Една голяма селяндурщина

Коментирай

432

преди 4 години

Едната от "Антибиотика" има 3 деца, вероятно е 5-7г., по-голяма от Галена и изглежда 3 пъти по-добре. Ама то не е, като да правиш порно във ваната.

Коментирай

До Вики

преди 4 години

Като си отишъл на чалга не очаквай литературно четене

Коментирай

Гальо

преди 3 години

Крива е майната му на килограми не е хубава грозна е ако ми падне я връщам при мъжа и спържа

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.