Саня Борисова натирена в обора на „Фермата“

17 Септември 2019, 22:25


Актрисата Саня Борисова и треньорът на звездите Сами Хоссни бяха избрани за ратаи в отбора на чорбаджиите във  „Фермата: Нов свят“, разбра HotArena.


Като фермер на седмицата софтуреният милионер Митко Караиванов прецени да прати именно тях в обора, където ще делят сламена постеля с най-ароматните съквартиранти -  овците.


„Няма да сгреша, ако кажа, че имаме най-красивата двойка ратаи от старта на шоуто до сега“, обяви водещият Андрей Арнаудов. Като ратаи Саня и Сами ще вършат най-черната работа в стопанството, първата им задача за деня е да направят закуска и да седнат на масата чак след като всички се нахранят. „Имам голям страх от двубоите и предпочитам да мина първо през ратайска битка, вместо да ида директно на дуел. Не съм участвала в никакви състезания и нямам идея какво да очаквам от себе си“, призна Борисова.


За деветте си дни във „Фермата“ тя се научи да лепи плочки, да реди и измазва тухлена стена и да разпознава повечето билки в градината. Бившата муза на режисьора Ники Илиев успя да си навлече гнева на журналиста патриот Ивайло Шопски. Той я обвини, че обръща прекалено голямо внимание на външния си вид и не допринася с нищо към работата в стопанството. Преди да бъде набедена за секссимвол на „Фермата“ актрисата получи друга не толкова ласкава титла от съотборника си Иван Милин. „Ти си най-скучната тука, към тебе няма кой дори да избухне!“, отсече татуираният бизнесмен от Разлог.     

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени