Сашо Лудия би шута на Сузанита и огорчено заяви: Всичко съм виждал, ама да се съблича за лайкове и последователи… (Подробности)

26 Април 2019, 17:00


Всички се чудеха защо на дипломирането на Александър Атанасов Сузанита така и не се появи. Е, отговорът е - защото двамата вече не са заедно, видя HotArena.

 

Горещата арена още тогава изяви вероятността, че двамата са скъсали, тъй като и певицата, и охранителя, който вече има образованието да преподава на ученици, бяха изтрили всичките си общи фотоси.

 

Оказва се, че за втори път инициаторът на разлъката е бил Сашо Лудия, както го наричат приятелите му и това става ясно от социалната мрежа Инстаграм.

 

След като Сузанита безсрамно реши да си покаже голите гърди на стори, малко след това Сашо е пуснал също стори, на което се е хванал за главата и е написал: „Всичко съм виждал, ама да се събличате за последователи и лайкове… не бях до сега!“.

 

Очевидно тук той визира своята бивша, която напоследък поддържа евтината си слава само чрез провокативни и скандални фотоси на гърдите, задника или средните си пръсти.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Суза
преди 3 години
-2
Ох това малко лайно Суза иска ПР разберете ! Това е поредния и жалък опит да се пише и говори за нея !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Blqk
преди 3 години
-3
Emi te sa si lika prilika - tq se sublicha za like ove, toi za kurvi hahahahaha
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени