Сестрата на Ивайла Бакалова изпуши: Не съм обратна, моите топки са по-големи от мъжките!

03 Септември 2021, 10:08


"Никога не позволявайте на енергията на пи*ката да ви разсее. За добро или зло, аз съм в съзвучие с много малко мъже, моята енергия, мощ и моят всичко виждащ поглед кара мъжете да се чувстват некомфортно, нервно и като цяло - да се чувстват малки.

Някак техните детски травми изкачат на повърхността. С други думи аз имам по-големи топки от тях. Тъжно, но факт в повечето случаи е точно така",  казва в лирична изповед Божидара Бакалова. Сестрата на Ивайла Бакалова размишлява на глас по теми като майчинство, мъжка и женска енергия, Бог и лесбийство.

„И мъжете се ядосват и гневно отбелязват „Тя е лесбийка!".  Е да, ама, не, пич! Тя просто е по-смела от тебе, тя просто може да обича повече от тебе и пресметнатите ти ходове“, обяснява възможностите Божидара Бакалова. Сменя темата и започва да говори за деца.

„ Ако някой ден имам син, е, тогава ще ви покажа що е истински мъж! Става дума за същество, което е свързано едновременно със своята мъжка и женска енергия. Това е същество, което държи в хармония и лявата, и дясната част от мозъка си. Същество на светлината и мрака. Но мракът е там само за да пази светлината! Седя си тук вдъхновена и щастлива. И се чудя къде е този мъж, в когото мога да се влюбя? Очевидно и синът ми още не съм родила, така че къде е този мъж, който може да ме накара да се предам. Жив ли е той изобщо? На тази синя планета ли се намира? Или отново аз съм този мъж… окей, както и да е. Скоро ще има пълнолуние, затегнете коланите, ще бъде прекрасно, обещавам“, обръща го на астрология Божидара.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Та
Преди 1 година
-1
Ама аз не съм такава как Сийке :) Шпаклова здраво и сестра й също, но при нея е по-слабо изразено. Когато Ивайла стана мис, в опредлени среди вървяха слухове, че с Дарина се шпакловат тайно. След конкурса не ви ли направи впечатление, че настъпи разрив между нея и Павлови. Илия разбрал и развалил калимерата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
Преди 1 година
-1
Няма спор....чела е книжки от тук и там. Но!!! Четем за да надграждаме" светлото" и да "обичаме" и тъмното в нас.Ако за тези минали години не е разбрала,че да си жена /женствена,обичаща,прощаваща,подкрепяща,понякога строга,но справедлива/ е дар и необятност е тъжно!! Ще си остане мъжкарана в пола,сама с неразрешените си безсмислени "борби"м/у "Ин" и "Ян" Ще си остане един объркан "Нарцис" без да разбере,че мъжете също търсят силни и умни жени .....но жени,които могат и с нежност да докоснат душата!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени