Щерката на Фатик празнува рожден ден в Париж

https://hotarena.net/laifstail/shterkata-na-fatik-praznuva-rojden-den-v-parij HotArena.net
Щерката на Фатик празнува рожден ден в Париж

Голямата щерка на Фатик – Александра Тюркмен, празнува рождения си ден в Париж, пише България Днес. Наследничката на разстреляния бизнесмен Филип Найденов не вдигна пищно парти, а избра да прекара празника в компанията на майка си Адриана.

Двете отсядат в един от най-лъскавите хотели във френската столица. Наемат апартамент точно до един от символите на града – Лувъра. За немалка сума двете тънат в истински лукс, но както е известно, за фамилията парите са най-малкият проблем.

Навръх рождения си ден, Александра отваря скъпо шампанско и вдига тост с майка си. Тя споделя, че е благодарна за всички и всичко. Няма търпение да види какво я очаква през „следващата й невероятна година“.

Двете с майка си обикалят и скъпите бутици на Париж, където купуват тоалети по последен писък на модата.     

6 Коментара

Desita

преди 1 година

С крадени пари лесно се вдига купон за ЧРД в Париж, бял ден да не видят тея патки проскубани дето ни ги навирате ден през ден. Затова държавата ни е на този хал крадци и мошеници Гущерови, Фатикови, Арабаджиеви, Баневи и тем ти подобни измекяри който окрадаха държавата ни за да живеят сега охолно децата, внуците им и правнуците им, бял ден да не видите проклинам ви всичките. Едни ще царуват други ще гладуват, но има възмездие и ще си го получите!

Коментирай

Александра Тюркмен

преди 1 година

Парите съм си ги изкарала сама и то с честен труд!

Коментирай

До Хайлександра

преди 1 година

И какъв е този честен труд? Изключваме проваления бизнес с пеньоари . Провал като актриса, провал като дизайнер…

Коментирай

Ману

преди 1 година

Който кълне него го застига и семейството му.ЗАТОВА НЕ КЪЛНЕТЕ

Коментирай

Хсха

преди 1 година

На тази и бях гледала едно интервю и лъжеше как изцяло сама се издържала и един път останала без пари поискала от майка си и тя не и дала.Да бе то така се обикаля цял свят нон стоп без да работиш ,което се вижда и да лъжеш че сама се издържаш.Всеки знае че тази живее от мръсните пари на баща сси,но лъжкинята по интервюта иска да се изкара самостоятелна.Правилно Стефан Данаилов и е казал,че за нищо не става.

Коментирай

..

преди 1 година

Много стара нейна снимка сте сложили...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.