Щерката на Христо Сираков сменя мъжете, както баща й сменяше жените

22 Април 2022, 13:00


Дъщерята на Христо Сираков върви смело по любовните стъпки на баща си.

Анна-Мария също започна да сменя мъжете, както баща й жените. След като преди две лета дъщерята на Сираков се наслаждаваше на любовта на снажен италианец, сега Анна-Мария е с ново гадже.

 

Фредерик се занимава с рекламен бизнес

Фредерик се занимава с рекламен бизнес

 

Този път наследницата на Стоте манекенки си хвана англичанин. Фредерик е маркетинг директор на лондонска рекламна агенция. Новата звездна двойка вече е достатъчно наясно с отношенията си, за да започне спокойно да ги афишира.

 

Анна-Мария сияе

Анна-Мария сияе

 

Анна-Мария сподели кадри от романтичната почивка с Фредерик. Двамата бяха заедно в Италия по случай католическия Великден. Сиракова и бизнесменът се насладиха на красотата на Флоренция, където Анна-Мария живее през последните години. От снимките става ясно, че дъщерята на Сираков е изключително щастлива и спокойна. 24-годишната мадама циркулира между Великобритания и Италия, а според близки до нея тя е зарязала живота на Апенините заради Фредерик.

За Анна-Мария това е втора сериозна връзка. През лятото на 2020 г. тя да сподели, че има мъжко присъствие в живота й, отново чрез социалните мрежи.

 

Дъщерята на Христо Сираков сменя често мъжете

Дъщерята на Христо Сираков сменя често мъжете

 

Българският Хю Хефнър има три деца от две жени. Припознава дъщерята от предишен брак на първата си съпруга Мария. Момичето се казва Деница и днес е на 35 г. Мария му ражда Анна-Мария. Тя се дипломирала Университет в Лондон. Сираков има и син на 17 години от втората си жена - манекенката Ирен Онтева.

Проф. Георги Манолов: Само при нас сираци и деца на загинали полицаи са обгрижени не само за Коледа

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени