Щерката на Любо Нейков иска да се жени за сина на Милошев (Комокът му вади пушка)

24 Май 2021, 13:00


Дъщерята на Любо Нейков, който от две седмици гледаме в „България търси талант“, вече си има приятел, нищо че е само на 10 години. Анна е неразделна със сина на друг известен тв продуцент и колега на баща й - Евтим Милошев - Петър, който е все още на 9 години, пише „България Днес“.

 

Децата учат заедно в столичния френски лицей „Виктор Юго“. Анна е дълго чакано дете, а Любо е изключително привързан нея. Когато пътува по турнета, винаги носи нейна дрешка, която гушка вечер. Затова и не бил особено щастлив друг мъж да се върти около Анна.

 

„Петър ни разказа, че Любо има законно притежавано оръжие и дори му показа разрешителното. Нашият първо се впечатли, но след това разбра, че това си е заплаха. ,,Ако не се държиш добре с моето момиче, мога да го използвам“, разказва през смях майката на Петър - Христина Апостолова, която е сценаристка на „Откраднат живот“.

 

„Искам да оженя за Петър, като завърша училище“, чуруликала по цял ден Анна, влюбена в съученика си. „Никой не им забранява, само аз като баща на момиче имам някои притеснения“, смее се на любовната история Любо Нейков.
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ради
преди 12 месеца
0
Какво е комок?!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!
преди 12 месеца
0
Комок е дума, известна само на журналистите. Всички останали нямат привилегията да я знаят.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени