Силвия и Зоран: Разделяме се окончателно! Няма трети човек помежду ни, оставаме приятели

06 Юли 2022, 14:50


"Внимание, внимание, всички мишки на събрание. За да не започнат спекулации из жълтите сайтове, което най-вероятно е неизбежно, но все пак... Искаме да ви кажем, че взехме единодушно решение нашият път като двойка да приключи, и продължаваме по пътя на едно прекрасно приятелство, плод на което е най-вълшебният ни син. Няма причина, просто в живота на хората се случват и такива неща. Всичко най-прекрасно предстои за нас. Пожелаваме ви и при вас да е така."

С тези думи актрисата Силвия Петкова съобщи на фенове и приятели, че вече не е двойка с победителя от "Сървайвър" Зоран Петровски. Според двамата конкретна причина за края на връзката им няма и не пожелаха да съобщят още подробности за раздялата.

 

Зоран смачка конкуренцията в риалити шоуто

Зоран смачка конкуренцията в риалити шоуто


Зоран и Силвия откриват любовта след 10 години приятелство.

"Цял живот сме се харесвали, но никога никой не е показвал нищо", споделят двамата в интервю. "Имаме една снимка от "Революция Z", аз влюбен в Силвето, а тя винаги с милиарди мнения, седи и ми обяснява, тази сцена ще я направим така, така, аз съм седнал и само мигам, викам да, да...". Силвия също има своите спомени за този период от живота им.
"Спомням си, че Зоки ме покани на една Нова година, която празнувахме у тях. Тогава не отидох, но месец по-късно се срещнахме в един столичен бар и... нещо пламна."
Зоран събира смелост да пита Силвия има ли си приятел в 3,00 сутринта, пише "България Днес".

"Сега или никога" - си казва. А когато чува отрицателен отговор, решава, че трябва да действа. "Иначе чакай още 10 години!" Прибират се заедно. А след два дена започват да си правят дете. След месец Силвия вече е бременна. След пет години заедно твърдят, че вече са преживели всичко на света.

 

Оставаме приятели, казват двамата

Оставаме приятели, казват двамата


"Идиотка съм си, дива, не мога да се кротна. Готвя по четири различни манджи на ден, има и периоди, в които със седмици вкъщи дори хляб забравям да купя" - признавала е актрисата.

Дълго време Зоран е балансът на нейната артистична дивотия. Когато Силвия иска да ражда у дома с дула, той я разубеждава. Синът им Сива се появява на бял свят в болница, под звуците на песента, която майка му пее. Зоран и Силвия нямат брак и дълго живеят като гаджета.
"Дори ми е много тъпо, че все още имам свян от него, едно притеснение такова, да не ме види примерно с маска на лицето, някакви прояви като на момиченце имам от време на време. Друг път съм буреносен облак", казва Силвия.

Т
ази година в края на април македонецът Зоран Петровски триумфира в риалити шоуто по Би Ти Ви "Сървайвър" и взе чек за 150 бона. Режисьорът на "Под прикритие" посвети победата на жена си и сина си. Оказа се, че участието в предаването е спасило връзката им, тъй като, докато са разделени и двамата си "залипсвали", по думите на Петровски.

"Дългата раздяла ми помогна много неща да осмисля. Искрата между нас пламна отново, като излязох. Силвия е жена, която сам съм си пожелал", каза на финала на шоуто Зоран. Петровски се подготвя дълго за играта си в шестия сезон.

"Направих си подготовка. Изгледах всички възможни сезони на формата по света и се запознах с игрите, които се повтарят. В тази игра бях всичко, но не и стратег. Има хора, които играят с главата. Има хора, които живеят със сърцето - аз съм от тях", споделя тайната на успеха си режисьорът. Оказа се, че след края на предаването и въпреки усилията на двамата да върнат отново любовта в живота си Зоран и Силвия поемат по различни пътища.

"Няма трети човек помежду ни, просто оставаме приятели", категорични са двамата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
0
И двамата сами неприятни,та ми е все едно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени