Синът на Долорес Арсенова избяга на топло в Дубай (Милионерският наследник Калоян показа за пръв път детето си)

https://hotarena.net/laifstail/sinat-na-dolores-arsenova-izbiaga-na-toplo-v-dubai HotArena.net
Синът на Долорес Арсенова избяга на топло в Дубай (Милионерският наследник Калоян показа за пръв път детето си)
В топъл Дубай се припича синът на Долорес Арсенова, докато светът е обхванат от тежка пандемия и икономическа криза, видя HotArena.


Калоян Арсенова замина за най-известната дестинация от емирствата заедно с жена си Сара и сина им Давид. Тримата са отседнали в един от най-скъпите хотели там, предпочитан от богаташи и световноизвестни личности. Затова и не е изненада, че синът на бившата министърка срещнал руската поп звезда Тимати и дори успял да се снима с него. Цените на нощувките в комплекса не са за всеки джоб. Милионерският наследник обаче може да си ги позволи, тъй като отдавна е свикнал на висок стандарт на живот и обича да демонстрира, че живее в лукс. 


Почивките в скъпи комплекси в Дубай са нещо обичайно за него и си ги позволява поне веднъж годишно. Именно от плажа на емирството Калоян за пръв път показа и сина си. Малкият Давид се роди през септември 2017 година - една година след пищната сватба на родителите си и до момента само най-близките на семейството го бяха виждали. Момченцето доста прилича на татко си, а от кадъра се вижда, че двамата даже носят еднакви модели бански и пият сходни плодови коктейли. А татко му напоследък не се е забърквал в никакви скандали.


Типично за повечето богаташки деца, Калоян редовно присъстваше в медиите с изцепките си. През есента на 2017 година той беше арестуван зардаи стрелба в столичния квартал Лозенец посред бял ден. Един от куршумите попадна в кухнята на семейство в отсрещен блок и по чудо нямаше убити. Синът на бившата екоминистърка обаче се размина само с глоба. Година по-късно Калоян преби човек, направил му забележка, че кара рисково. Но и този случай беше набързо забравен и приключен, пише Галерия. 

11 Коментара

Буби

преди 3 години

А ако знаете каква незаконна къща издигна в полите на Витоша, приличаща на космодрум и летяща чиния едновременно... Майка му порядъчно се накра докато беше министър на екологията. Информационното затъмнение около далаверите й през годините не е случайно. Но... Бог забавя, но не забравя.... видно е при някои от първите олигарски в момента....

Коментирай

Чочо

преди 3 години

А защо това семейство не е разследвано. Какво работят? До кога ще се търпят подобни

Коментирай

nix

преди 3 години

добре накъде отива тоя свят. Тоз грую видимо прост, с жена си Сара и сина си Давид / малко латино етноса прозира тук/ отишли в Дубай. Върви обяснявай на децата, че трябва да се учи и да си развиват интелекта, при такива потресаващи екземпляри, където трябва да карат боклучийския камион. Или в една нормална държава на Пеевски майка му щеше да е лафкаджйика а сина и да кара самосвал.

Коментирай

......па

преди 3 години

Долорес Арсенова от правителството на триглавата ламя БСП,ДПС,НДСВ е една от крадлите на криминалния преход.

Коментирай

......па

преди 3 години

И Пеевски и майка му са дело на отстреляния мутрак Илия Павлов а той от БСП=БКП. А сега весалата му вдовица с гумено лице Дарина ни я натрапват лакейни сайтове от различните и дестинации как харчи крадени от народа пари.

Коментирай

??

преди 3 години

Няма ненаказано добро и няма случай .при който поколенията да не платят за падението на родителите си. Когато се поместват подобни материалчета за да се проверява търпението на хората ,губещите са в случая това семейство. Всеки справедлив отрицателен коментар се пише на сметката ,която ще плащат!! Да е живо и здраво детето няма вина за мръсотията на рода ,но.......съдба....

Коментирай

ИВО

преди 3 години

Мамин лайньо

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Просто ме е гнус, когато чета подобни новини. Гнус ме е не защото им завиждам на хората, че се насшаждават на благините си. Гнус ме е, защото целят този лукс е за сметка на народа ни. Тези льольовци се лъпят в разкош, а милиони пенсионери по свлата със 100-200 лв пенсии едвам свързват двата края. Тези мръснари и цялата политическа върхушка от години дерат богатия ни народ и не ни позволяват да дишаме и оставят нас и нашите родители да мрат като пилци. Но за всичко си има възмездие, Господ си знае работата. На тях нищо не им пожелавам, моля се само на всевишния да вземе правилното решение за всяка българска сълза от немотия и заради безброй разбити семейства, които изгонихте на запад да мият чиниите на западняците и да мизерстват далеч от родината и от майка си и баща си!

Коментирай

?? До фигаро

преди 3 години

Подкрепям Вашият коментар!! Това е истината!!!!

Коментирай

Gggg

преди 3 години

Sas selqnkata Sara !!!!! Xaxa girkata tarpi a toi ne se spira da si go slaga kadeto iska

Коментирай

Xxxx

преди 3 години

Tazi e mnogo grozna i sneshna Zqla sofia i se smee zaedno s prostitytkata Daria

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.