Синът на Милен Цветков иска да стане като баща си (Боян мечтае да е журналист)

2293
13 Май 2020, 17:19


Осемгодишният син на Милен Цветков вече знае какъв ще стане като порасне, узна HotArena.


Журналист, като баща си! Това се разбира от пост на Ивета, втората жена на трагично загиналия журналист. На снимката малкият Боян е под огромен портрет на татко си с надпис "... задава точните въпроси", а заглавието е повече от красноречиво, изписано с главни букви и допълнено от сърце - "ПРОДЪЛЖЕНИЕТО". Въпреки, че бяха разделени от три години, Милен и Ивета споделяха почти поравно грижите за детето си. През по-голяма част от времето Боян живееше с майка си, а Милен се грижеше за него през уикендите и ваканциите.


След ужасната катастрофа на 19 април обаче Боян остана изцяло на грижите на Ивета. Ден по-късно започна кампания "За децата на Милен". Вълната от съпричастност заля цяла България и само за 24 часа даренията надхвърлиха 100 000 лева. Към момента в сметката има 124 хиляди лева, а кампанията продължава до 19 юни. 


Ще бъде учреден попечителски фонд, който ще управлява разходването на сумата. Ивета ще има право да участва в специалния съвет, който ще се грижи за парите. Средствата ще бъдат разходвани за нуждите по отглеждането, грижата и образованието на децата на Милен Цветков. Тъй като дъщеря му Калина вече е на 24, ще взема решенията за подкрепата към нея, воден от отговорността към Милен и реалните й нужди. 


Ивета е благодарна на всички, които откликнаха и продължават да го правят. Тя със сигурност ще вложи част от даренията в образованието на Боян, който нищо чудно да наследи баща си на екран. Според близки до семейството на Ивета, има всички данни това да се случи, тъй като малкият има същия директен и пиперлив език като известни си татко. 


Все още не е ясно кога всички приятели на Милен Цветков ще успеят да почетат паметта му, но се очаква това да се случи веднага след окончателното отпадане на противоепидемичните мерки, пише Галерия.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 8 месеца
0
Не,децата му не са повече от другите. Колегите му от журналистическото съсловие в софия организираха това. Тук всеки да се замисли с кого се е обединил, в какво съсловие членува и има ли кой да се погрижи за образованието на децата му,ако не е заделил пари затова. Обединяване по съсловия-това е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Златка
преди 12 месеца
0
Дълбоко уважавам Милен Цветков, но не разбирам с какво децата му са повече от другите деца загубили родител или дори и двамата си родители при катастрофи. На тях не им събират пари във фонфове.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени