Синът на Милко пусна мустак за радост на баща си (Снимка)

30 Юли 2022, 12:02


Милко Калайджиев има достоен наследник по мустак, видя HotArena.

Един от близнаците на певеца - Александър, си е пуснал мустак по подобие на известния си баща. За това се похвали самият Калайджиев, за когото мустакат е не само светиня, но и запазена марка през последните десетилетия.

Заедно и с другия близнак – Антонио, Милко разпуска на родното Черноморие, където съчетава работата и почивката - през деня е на плажните барове, а вечер пее по заведенията.

Александър съм е взел решение за мустака и не е имало натиск от родителското тяло. Антонио и близнакът му са изключително популярни сред девойките, радват се на голям интерес, а на няколко пъти мустак номер едно на републиката ги снима в свой клипове с гаджетата им по това време.

Близнаците са категорични, че не искат да се занимават с музика като с баща си. Самият Милко признава, че никога не им е оказвал натиск в тази насока и двамата сами са избрали в каква насока да се развиват. Голямата мечта на Антонио е да се занимава с архитектура, докато Александър се е насочил към кариера като лекар.

Преди време те споделиха, че славата и известността изобщо не ги влекат. Антонио смяташе да замине за Милано, където да се посвети на тайните на архитектурата и интериорния дизайн, но после промени решението си остана у нас, писа „България Днес“.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рой.
преди 2 седмици
0
Какъв певец е тоз циганин, защо въобще им обръщате внимание зорлан ги правите богати. Циганска държава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени