ЧЕЗ се гаври с Георги Чапкънов! Спряха му тока навръх Коледа заради 1 стотинка

https://hotarena.net/skandali/chez-se-gavri-s-georgi-chapkanov-spriaha-mu-toka-navrah-koleda-zaradi-1-stotinka HotArena.net
ЧЕЗ се гаври с Георги Чапкънов! Спряха му тока навръх Коледа заради 1 стотинка

Монополистите от ЧЕЗ си направили коледна гавра с един от живите класици на българското изкуство – Георги Чапкънов, разбра HotArena.

 

От електроразпределителното дружество спрели тока на скулптора дни преди Коледа, независимо че Чала надлежно бил платил всичките си сметки. Лош номер му погодила служителка от касите на компанията на столичната улица „Раковски“, която оставила една стотинка задължение на абоната при последното плащане.

 

Тази фатална стотинка довела до спирането на тока далеч преди срока за плащане на следващата сметка, който бил 27 декември.

 

Подиграха се с мен. Мой приятел, който е наясно със ситуацията, ми обясни, че това е целенасочена гавра. Решили са да ми се подиграят и го направиха. Сигурно това се дължи на факта, че понякога съм по-остър в отношенията си с техните представители. Напук на многобройните ми сигнали, тези изедници продължават да изписват името ми във фактурите Л. Чапкънов. А аз не съм нито Любо, нито Лъчезар, или не знам какъв си там. Всички знаят, че се казвам Георги“, оплака се пред „Галерия“ той.

 

През декември дръзки крадци задигнаха бронзовата статуя на Аполон Медикус, която бе разположена до минералните чешми в сърцето на столицата. Авторът на произведението Георги Чапкънов бе изумен от случилото се и тежко го преживя, независимо, че 80-килограмовата метална фигура бе намерена.

 

В България е тъй. Тук няма ред, нито отговорност – като започнеш от най-първия, до най-последния – един невъобразим хаос“, коментира Чапа.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.