Читателски сигнал: Сексскандал се вихри в българската гвардия!

https://hotarena.net/skandali/chitatelski-signal-seksskandal-se-vihri-v-balgarskata-gvardiia HotArena.net
Читателски сигнал:  Сексскандал се вихри в българската гвардия!

Читателски сигнал

Сексскандал се вихри в българската гвардия! За това ни информира читател на HotArena, който изпрати горещ сигнал в редакционната ни поща. Предлагаме ви целия текст без редакторска намеса:

Какво е днес да си Командир на Българската Гвардейска част  и Представителния ансамбъл на Въоръжените сили на Република България ?

– Да бъдеш султан на разни певачки от села и паланки, които дават мило и драго за да се показват, че са част от важна институция, самозалъгвайки се и заблуждавайки хората, че струват  нещо.  Ето такава видна представителка на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили (харема) на Полковник Кънчо Иванов е Емилия Валентиновa Дуцолова или за кратко Емилия Валенти.

Това провинциално създание от село Гулянци не блести с особен талант или още по-малко образование. Когато липсват качества, липсват и задръжките на работното място. Въпросната „певица“ дава мило и драго на шефа си, за да бъде звездата на кампанията „Бъди войник“! Тази кампания организира концерти из цялата страна, а фаворитката на „султана“ блести със селското си великолепие от началото, до края! Командирът и „възлюбената“ му си поддържат вътрешно - топли контакти от години. Влюбеният командир винаги присъства на концертите изяви на фаворитката си, без това да влиза в неговите задължения. Той на  своя глава и отговорност обикаля страната по концертите „Бъди войник „ защото след концертите, АНСАМБЪЛА НА ВЪОРЪЖЕНИТЕ СИЛИ остават да спят в съответния град на събитието. Бинго! Кънчо Иванов също „спи“с Ансамбъла, необезпокояван от софийския „шум“.

Какво ли не прави една пуста амбиция за слава? От бездарна  селянка се превръщаш в подлога на шефа си! Да живее „любовта“(интереса) в българската гвардия!

7 Коментара

Рони

преди 4 години

Емилия е съселянка на друга звездна метреса. Тя се казва Диляна Попова. Все отбор юначки. Във влашко много ги има.

Коментирай

Мартин

преди 4 години

Може би това са приказки от 1001 нощ. Чели сме ги преди години. На бачо още ли му става дудуда или го търси с часове? Да не би някоя от прескочените певачки да се е сетила да си отмъщава?

Коментирай

Mariq

преди 4 години

Тази въпросанат спа и с моя приятел , докато той работеше в гвардията!

Коментирай

До Мария

преди 4 години

След като си така разлютена няма да е било само спане. Явно жената си го може!

Коментирай

Мария

преди 4 години

Въобще не съм разлютена, и случката и той са в миналото, но наистина тая девойка я бяха минали почти всички гвардейци.

Коментирай

Отвратен

преди 4 години

Много грозна плюнка по достойни хора от оплюнчени поплювковци, на които лигите до кръста са потекли по способностите и таланта на почтените творци и достойни офицери в Националната гвардейска част! Питам вие пък кои сте, и с кое право предоставяте трубуна на зловредно клеветене и безпочвени лъжи. Не са много в наши дни държавите, в които можеш да скверниш и празнословиш, да демонстрираш жалка, зла бездарност, да "оценяваш" и безнаказано да цапаш вековна иституция и нейните дейци, без да високата заплатиш докрай огромната цена на тази смрад! На цялото зловоние, което си създал още с първото поемане на дъх и издихание, преди дори да си отворил малката си, анонимна, зла уста. Вярвам, че България не е държава, в която това е допустимо, и че виновникът за тази гнусна храчка ще бъде своевременно открит и разпознат, а после призован да докаже своите твърдения или да отговаря за зловредните си клевети пред всяка буква на законите в съвременната ни държава.

Коментирай

Отвратен

преди 4 години

Много грозна плюнка по достойни хора от оплюнчени поплювковци, на които лигите до кръста са потекли по способностите и таланта на почтените творци и достойни офицери в Националната гвардейска част! Питам вие пък кои сте, и с кое право предоставяте трубуна на зловредно клеветене и безпочвени лъжи. Не са много в наши дни държавите, в които можеш да скверниш и празнословиш, да демонстрираш жалка, зла бездарност, да "оценяваш" и безнаказано да цапаш вековна иституция и нейните дейци, без да заплатиш докрай огромната цена на тази смрад! На цялото зловоние, което си създал още с първото поемане на дъх и с всяко свое издихание, преди дори да си отворил малката си, анонимна, зла уста. Вярвам, че България не е държава, в която това е допустимо, и че виновникът за тази гнусна храчка ще бъде своевременно открит и разпознат, а после призован да докаже своите твърдения или да отговаря за зловредните си клевети пред всяка буква на законите в съвременната ни държава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.