Галка от Каризма: Миро е виновен за раздялата ни!

https://hotarena.net/skandali/galka-ot-karizma-miro-e-vinoven-za-razdialata-ni HotArena.net
Галка от Каризма: Миро е виновен за раздялата ни!

Разпадането на \"Каризма\" дълги години мъчи техните почитатели, а причината за това решение остава мистерия. За първи път Галя си позволи да изрече на глас всичко онова, което с Миро си казали на раздяла, узна HotArena. 


\"Виждах, че нещо не му е комфортно и го поканих вкъщи да говорим. Попитах го какво точно иска. И той отговори – искам да бъда сам. Попитах – това ли е всичко. Искаш ли да направим два паралелни индивидуални проекта? Той повтори – искам да бъда сам. И успехът на „Каризма“ не ми помага за това. Беше тъжно, но го приех. Вярвам в принципа на любовта и свободата, и че ако обичаш някого, трябва да го пуснеш да бъде свободен. Ако чувството е истинско, то намира начин да се върне при тебе. Или ще преосмислите и изградите съвсем нови отношения на по-високо интелектуално ниво. Или енергията на любовта ще се върне под друга форма и ще се случи нещо още по-хубаво\", споделя Галя в интервю за \"Ева\". 


\"Ние бяхме едно. Бяхме муза един за друг. Бяхме самата муза. Беше много силно и красиво. Голям период в живота ми. Аз имам много чисти чувства към Миро, още повече осем години по-късно, но отношенията ни бяха платонични. Човек е елемент от живота, капка от реката на мъдростта. А тя тече и всичко се променя\", казва тя по повод слуховете, че са били интимни. 


\"В определен период стремежите ни са били еднакви, след това всеки от нас пожела да изживее другата част от палитрата от емоции. Миро искаше да бъде сам на сцената, а аз – да пътувам и да срещна любовта си. Да бъде сам – защо не!? И в любовта е същото. Двама души са заедно, доколкото имат нужда един от друг. В следващ период може да имат нужда от нещо друго. И ти не можеш да спреш другия да се порадва на това, което му е отредено или той сам иска да потърси. Така се чувствам спрямо Миро. Моят най-личен, интимен и любвеобилен подарък за него беше да не бъда изобщо в полезрението, след като е такава волята му, и да го оставя да бъде сам, да има всичко за себе си изцяло – сцената, държавата и да бъде щастлив\", допълва певицата и най-накрая стана ясна причината за разпадането на великия дует \"Каризма\", пише Телеграф.

5 Коментара

Коко

преди 4 години

Не защитавам Галя Ама Миро го познавам що чишит е тоя си ебал века

Коментирай

Хм

преди 4 години

Тя се отдръпна обаче след като пробва и тя соло, така че малко ситуацията е по- друга

Коментирай

ми,

преди 4 години

В Каризма Миро пееше,Галя мяукаше,но се допълваха.Имаха харизма заедно.Миро направи хубави песни и сам,Галка не.Съдба.

Коментирай

Мими

преди 4 години

Галка е много позитивна и нежна душа. Миро "го играе" много духовен но в определни ситуации разбирам,че не е точно така.

Коментирай

ми,

преди 4 години

И двамцата играят...А Галка от нежност я избива на лигавене.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.