Гърми нов скандал в Министерство на отбраната! Любовница на зам. министър Анатолий Величков ще изпълнява мокрите поръчки

https://hotarena.net/skandali/garmi-nov-skandal-v-ministerstvo-na-otbranata-liubovnica-na-zam-ministar-anatolii-velichkov-shte-izpalniava-mokrite-porachki HotArena.net
Гърми нов скандал в Министерство на отбраната! Любовница на зам. министър Анатолий Величков ще изпълнява мокрите поръчки
Нов секс скандал е на път да взриви Министерство на отбраната, пише „Таблоид”. 

Служители на министерството са пуснали сигнал до МВР и Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество (КПКОНПИ), че при военните се готви яка далавера, в която както си е редно по всички правила на конспирацията е замесена и любовница. И то на заместник министър. 

„Таблоид” получи копие от сигнала, на който службите вече са назначили проверка. Ето и какво се твърди в него.

„Готви се скандално назначение за началник отдел „Придобиване на системи за командване и управление” в дирекция „Отбранителна аквизиция”  в Министерство на отбраната. На тази длъжност гласят любовницата на заместник-министър Анатолий Величков – Румяна Младенова, за която се търсеше отдавна точното място, за да изпълнява мокрите поръчки.  В продължение на една година двете любовни гълъбчета биват засичани от служители в различни почивни станции  на МО.

Разведената кариеристка често се хвали за много близките си отношения с влюбения до уши заместник-министър, също не случайно попаднал на този пост. От години той се е занимавал със сделки и схеми и не случайно бута любовницата си за началник в един от най-апетитните отдели в МО.  Румяна Младенова, известна в министерството като партийния автобус, тъй като често всички се качват на нея, със своето образование като архитект не отговаря изобщо на условията за назначаване на такава длъжност, за която се изискват доста солидни познания свързани със системите за управление на Българската армия и правната специфика при провеждането на обществени поръчки.

Не случайно от момента, в който същата е назначена за изпълняващ длъжността началник отдел има завършени само определени поръчки, за които са взети солидни комисионни от нея и от нейния покровител, много провалени поръчки и нито една реализирана поръчка за 2018 г. В момента се готви нейното назначаване за титуляр, за да може в близките няколко години  да се развият различни проекти за милиони и да бъдат взети солидни комисионни за това. Заместник-министъра се е еманципирал от своя пряк началник - министъра на отбраната Красимир Каракачанов и действа в бизнес триъгълник  със своята любовница и заместник - директора на дирекция „Отбранителна аквизиция” – Борислав Попов, известен само със скандалите покрай него.  Същият е известен е като „номадът на обществените поръчки“, тъй като за последните петнайсетина години е сменил също толкова длъжности в държавната администрация, все свързани с обществените поръчки.

Попов е човек зависим от своите политически покровители, който бе спуснат без конкурс от министър Ненчев в дирекция „Отбранителна аквизиция“, за да изпълнява неговите указания по управление и контрола на паричните средства в интерес на неговата земеделска партията и на Реформатовския блок, с който е ангажиран по линия на своя благодетел Гроздан Караджов – член на Гражданския съвет на реформаторите.”

Трима независими един от друг източника на „Таблоид” потвърдиха, че това едно към едно е сигнала изпратен до МВР и КПКОНПИ. Ако фактите в него се потвърдят, това ще е втория голям скандал със секс елементи в Министерство на отбраната. През април 2015 г.  стана ясно, че тогавашния министър Николай Ненчев е назначил Ралица Русева от младежкото движение на БЗНС за управителката на „Снабдяване и търговия” ЕООД в Министерство на отбраната.Няколко месеца по-късно тя  подаде оставка. Причината бе, че тне получи достъп до класифицирана информация от ДАНС. А не получили, защото е имало няколко криминални регистрации за проституция.

Русева стана известна с това, че разреши достъп на частна охранителна фирма до сървърите и личните кодове за достъп до софтуерната програмата на дружеството. За нула време тя направи и огромна чистка в дружеството преди да бъде махната. 
 
 

3 Коментара

Иван

преди 6 години

То този е известен коцкар, а мацката просто си търси стълба, по която да се качва. Нищо ново.

Коментирай

Diven

преди 6 години

Toi tozi POPOV e nai kradlivia ot vsichki....

Коментирай

Nasko

преди 6 години

Hah tazi kurvichka q znaqt, no na tozi mu e porednata macka. Kato cqlo nishto rabota sa dvamata. golemiqt izmamnik ot trimata e POPOV koito kalve qko i na golemi procenti.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.