Лелята на Димо Алексиев убила баща му

https://hotarena.net/skandali/leliata-na-dimo-aleksiev-ubila-bashta-mu HotArena.net
Лелята на Димо Алексиев убила баща му

Димо Алексиев, който стана любимец на зрителите с ролята си на д-р Генадиев в сериала „Откраднат живот“ е бил подложен на сериозни изпитания в миналото, пише „Галерия“. Едно от тях е голяма лична драма, за която Димо е споделил преди години. Сега обаче актьорът крие упорито лични си живот и не дава никакви интервюта.  

\"Татко боледуваше от рак, но всъщност леля ми го уби. Нейната единствена цел беше да му вземе апартамента. Той взимаше морфин, а тя го заключи в една стая и забрани на всички да го виждаме. Бяхме наели жена, която да му помага, когато ние не можем, но леля ми забрани и на тази жена да ходи при него и сама му даваше морфина. В деня, когато баща ми почина, е подписал, че ѝ прехвърля апартамента си. Ние се бяхме опитали да предотвратим измамата, като бяхме прибрали всички документи на татко, но се оакза, че леля ги е обявила за откраднати и така му е извадила нова лична карта. Тогава се оказахме слаби играчи, а после започнахме дългогодишна битка в съда. Лошото е, че никой не  можа да каже дали баща ми е починал от естествена смърт, защото заради състоянието му не можеше да се направи аутопсия\", споделя актьорът.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.