Муки на война с Латинка Петрова: Отвратително е, че нарича майка ми интригантка!

https://hotarena.net/skandali/muki-na-voina-s-latinka-petrova-otvratitelno-e-che-naricha-maika-mi-intrigantka HotArena.net
Муки на война с Латинка Петрова: Отвратително е, че нарича майка ми интригантка!
Дъщерята на Стоянка Мутафова - Муки скочи на актрисата Латинка Петрова. Причината е интервю, в което Петрова казва, че Мутафова била в дъното на всички театрални интриги,  видя HotArena.

\"Възмутена и огорчена съм! Как може, още няма 40 дни от кончината на майка ми Стоянка Мутафова и нейната колежка Латинка Петрова в голямо интервю да я нарича интригантка и да плюе по живота и кариерата й! Никой не е виновен на тази жена затова, че явно се чувства недооценена. Майка ми ли е виновна, че режисьорите са я искали в постановките си? Как може да твърди, че Стоянка се опитвала да я съсипе, когато скача по площадите за синята идея? Това са пълни глупости.\"

Така пред \"България Днес\"  Мария Грубешлиева  изрази болката си от прочетеното от нея интервю във вестник, в което Латинка Петрова надълго и широко обяснява за приятелството и раздялата със Стоянка Мутафова.

\"Аз бях тази, която казва, че нашето приятелство е дотук, но тя го предаде. Гавреше се със синята идея. Няма да забравя как си мислеше, че съм ченге, аз не съм. Тя смяташе, че съм прикрепена към актьорите за да ги наблюдавам, което не беше истина.  Един ден я питах- не ти ли е неудобно да си в дъното на всички интриги и клюки\", твърди Петрова в интервюто си.

\" Не съм говорила толкова яростно против Стоянка.  Аз уважавам тази жена, пресолено е всичко. Съжалявам, че се е получило така.  Има извадени думи от контекста, които не съм изричала\", обяви от своя страна Латинка Петрова, която не крие, че през годините имало проблеми  в отношенията между нея и Стоянка, но че текстът е преиначен \" в повече\"  от нужното. \"Във вторник се навършват 40 дни от кончината на майка ми. Аз не знам на кой свят съм, а тази жена я напада без причина. Не й ли е неудобно\", тъжна е дъщерята на Мутафова- Муки.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.