Накъде отива светът?! Ученици биха учителка в час (Кадри)

https://hotarena.net/skandali/nakade-otiva-svetat-uchenici-biha-uchitelka-v-chas HotArena.net
Накъде отива светът?! Ученици биха учителка в час (Кадри)

16-годишни гаменчета се показаха завидни бойни умения, като за круша нарочиха учителката си по английски в пловдивската Професионална гимназия по хранителни технологии, видя HotArena!

 

Безумието лъсна от клип-самоделка, сниман от школник с мобилен телефон, който по време на мелето над преподавателката Мария Чулова се изживява и като коментатор на живо, пише „Всеки ден".

 

Видеото, пуснато във фейсбук, се разпространява като чума и обира гнева на потребителите на социалната мрежа. Шокиращите кадри показват как учениците посрещат учителката си в час по английски с подигравки, наричат я „курва", „гейша" и открито подстрекават свой съученик с думите: „Гошо, убий я!".

 

Малко по-късно 7-минутният клип е документирал как деветокласникът Георги Шаламанов на няколко пъти замахва с все сила срещу 30-годишната си учителка, блъска я и крещи, докато аверите му пригласят „убий я, бой, бой, давай-давай", „ще те изнасилим" и бурно аплодират гаврата.

 

„При директора, веднага", пробва да се спаси преподавателката, но безуспешно. Чулова разбира, че не може да озапти изродите, затова вади дневника и записва надлежно кой какви ги върши по време на учебните занятия. „Операторът" с джисема Стоил Стилов пък й виси над главата и заснема как учителката пише, че Георги Шаламанов я бие и я нарича „курва". Приятелят му с телефона обаче надава диви викове: „Кой та бий, ма, кой та нарича курва?! Госпожо, вие да не сте гейша?".

 

Простотията на бъдещите готвачи взима нов връх с масово крещене „Що лъжеш, мааааа". За капак разпасаните ученици започват да крещят в лицето й „Го-ве-до, го-ве-до". Отстрани пък се чува призив „Вземи й часовника, да го хвърлим през прозореца", докато гласът зад кадър ехидно обяснява „Госпожо, той не въ би много".

 

Секунди след Мария Чулова запрята ръкави, за да покаже синините от челния сблъсък с побеснелия Жоро. Вместо съчувствие анонимно за зрителя изродче се провиква: „Що не я разцепи, бе". Клипът завършва с кански викове „Ууууу" и „Адиос, курви". Въпреки екшъна, който кънти в цялото училище през отворената врата на кабинета, охраната така и не идва, за да провери какво се случва по време на учебния час.

Под клипа пловдивският журналист Цвета Кирилова е уточнила, че кошмарът се е разиграл през 2013 г. „Децата", които утре трябва да бъдат бъдещето на България бият българска учителка и я наричат с вулгарни изрази. Тъжно ми е само да го гледам" призна Кирилова.

 

Продължението на случката в пловдивската гимназия е още по-абсурдно. Оказа се, че родителите на деветокласника побойник искат да заведат дело срещу нея за морална обида. „Ще защитавам детето си докрай, авторитета на училището, в което и аз съм учил, също", заявил бащата на Георги Шаламанов.

 

Той се изнервил как така момчетата били привикани в полицията и били държани там цели 4 часа, като преди това са били принуждавани да пишат обяснения под диктовка на криминалист.

 

Побойникът пък получил синузит от „стреса". Според него не синът му, а учителката го е заплашвала с мутри с имената „Чушката" и „Чушкопека". Директорът на професионалната гимназия Владимир Милушев отсъствал в деня на инцидента.

 

Негов заместник тогава бил помощник-директорът Иван Чакъров, който се бил опитал да овладее ситуацията. Директорът си помислил, че всичко се туширало на „местно ниво" и затова не е сигнализирал Инспектората по образование.

 

„Операторът" Стоил Стоилов признал, че в този ден нещата са излезли от контрол. „Не трябваше да се стига до това, сега чувствам вина" и се извинил на г-жа Чулова. В крайна сметка и противно на всяка логика и двете страни получили наказания.

 

Двете 16-годишни момчета отнесли последно предупреждение за преместване в друго училище. Набитата Мария Чулова пък наказали с „мъмрене" за това, че била допуснала мелето в часа си.

6 Коментара

А3

преди 9 години

Вярно е, че има учители, които не стават, не знам какъв е случаят с тази, но това е недопустимо! Срам, срам, срам и позор!!! Това е трагично! Страшно е! После как млади хора ще искат да бъдат учители? Че бащата искал да я и съди... ти виж сина си, бе келеш с келеш прост!

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

МАМА ВИ ДЕЕБА И КЕЛЕШИТЕ ИЗПЕДЕРАСТЯЛИ!!! И ТОЯ БАЩА ДЕТО ЩЯ Е СЪДИ ЯСНО КАКЪВ Е ТОЙ, СИГУРНО СМИЛА ОТ БОЙ СИНА СИ ЖЕНА СИ, ЗАТОВА ДЕТЕТО МУ Е ТАКОВА! ВСИЧКО ИДВА ОТ СЕМЕЙСТВОТО! И АЗ КАТО БЯХ В УЧИЛИЩЕ ИМАШЕ ПРОСТОТИИ, НО ТАКОВА НЕЩО НИКОГА НЕ Е ИМАЛО!

Коментирай

Кака Ти Тулка

преди 9 години

„Ще защитавам детето си докрай, авторитета на училището, в което и аз съм учил, също" - Ако искаш от детето ти да СТАНЕ ЧОВЕК го накрай да осъзнае какво е направило! А не да излезе все едно е постъпило добре, че и от защита има нужда! Утре ще стане крадец и изнасилвач и пак няма да е сгрешил. Бъдещ престъпник е това, а кой знае и баща му каква е измет долна! Изпаднала работа!

Коментирай

Иво

преди 9 години

Този клип е много стар и тази жена ,преди години, изтърпя срама да я гледат толкова хора. Защо отново ровите , трябва да има и някаква човещина,все пак .

Коментирай

DIANA

преди 9 години

TEZI DECA SA SRAM I POZOR AKO TOV BE6E TUK AZ JIVEJA V HOLANDIJA DECATA 6TJAHA DA SA V POPRAVITELNO ZAVEDENIE JALKO ZA BG

Коментирай

Eva

преди 9 години

Родителите са за затвор. Не си ли дават сметка, че изродите, които са отгледали утре може и тях да ги ползват за боксови круши.А учителката, вместо да записва кой простак какво е направил е трябвало да извика охраната. Това е една скапана държава, в която хем ще те пребият, хем ще те изкарат виновен.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.