Ни певица, ни студентка! Тройки по милост за Ани Хоанг, прекъсва висшето по музика за втори път

https://hotarena.net/skandali/ni-pevica-ni-studentka-troiki-po-milost-za-ani-hoang-prekasva-vissheto-po-muzika-za-vtori-pat HotArena.net
Ни певица, ни студентка! Тройки по милост за Ани Хоанг, прекъсва висшето по музика за втори път

Ани Хоанг за втори път ще прекъсне висшето си образование от музика в Софийския университет заради много невзети изпити, научи HotArena.


Миньончето е поредното доказателство, че в поп-фолк гилдията певческите умения въобще не са задължителни. За параван на липсата си на талант, Хоанг записала Музикална педагогика в Университета, но двойките валяли една след друга.


Това ще бъде второ орязване на квитанцията на пишман-студентката, която започна да учи през 2011 г., но чак миналата година стана трети курс. Явно обаче с наближаването на финала на висшето, учението става все по-непосилно на виетнамката.


Първоначално любимата на Люси Иларионов кипеше от ентусиазъм да заляга над учебниците и да бъде примерна студентка. Мераклийката за тапия дори се беше засилила да записва втора специалност след първи курс – или поп и джаз пеене, или народна музика, пише „Телеграф”.


Очевидно при сблъсъка с истинските музикални познания, простиращи се отвън плейбека и нечленоразделните звуци, Ани разбрала, че се надценила. Днес преподавателите са изгубили бройката на тройките по милост, които са й писали досега.


Хоанг явно е преценила, че след като има гадже режисьор от гилдията, не й е необходима тапия, нито пък музикални знания, за да гради кариера. Сметката й явно е била грешна обаче.


Не само образованието, но и присъствието й на музикалната сцена в последно време е в застой, а от последния й хит сигурно е минало толкова време, колкото и от последната честно изкарана тройка.


Наскоро Ани направи пореден опит да се завърне триумфално в жанра, като пусна песента „Като нощ и ден”. Тя е по музика и аранжимент на Оцко и текст на Мариета Ангелова. Хоанг споделя, че е избрала да представи сингъла през есента, защото я смята за най-подходящото време за подобни песни.


„Това е една от песните, които като чух за първи път, наистина станаха част от мен. Мисля, че по-романтичните натури като мен ще открият себе си в тази песен. Вложих цялата си душа и сърце в проекта и съм много доволна от крайния резултат”, споделя вълнението си певицата.

 

 

2 Коментара

Буболинчо

преди 8 години

Да си студент е едно, а да облизваш на Люси дебелите ташаци и малкия дудук е друго. Панимайш, Анче?

Коментирай

Сноп

преди 8 години

Ани не можеш да пееш, нямаш височини, нямаш гласов диапазон, двете с Мария сте пълен певчески абсурд, това по което си приличате е вкусът по дебелите мъже.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.