Ники Мокета сложи джакузи за групови изпълнения (Негова любовница откраднала портрет на Фердинанд от кабинета му)

https://hotarena.net/skandali/niki-moketa-sloji-djakuzi-za-grupovi-izpalneniia HotArena.net
Ники Мокета сложи джакузи за групови изпълнения (Негова любовница откраднала портрет на Фердинанд от кабинета му)

Военният министър Николай Ненчев е на път да бие по разврат даже римския император Калигула, разбра HotArena.

 

Земеделецът от Ямбол, който се прочу не толкова с неадекватните си решения във Военното министерство, колкото с това, че назначава любовниците си на ръководни постове, отскоро има нова фаворитка в кревата си, писа „Уикенд“.

 

Прясната изгора на 51-годишния Ненчев е красавицата Стела, която е гримьорка по професия, но е назначена като пиар специалист в отдел „Връзки с обществеността” към МО. Тъмнокосата Стела следва навсякъде палавия министър и разполага с апетитна секс квартира, която естествено плащат данъкоплатците.

 

Николай Ненчев разпореди още преди един месец президентския апартамент във ведомствения хотел „Шипка” да бъде предоставен на Стела. Апартаментът е маскиран като стая – 503, но вътре е обзаведен като царски палат. Бяха отпуснати 18 000 лева, за да бъде сложено джакузи, та да може Ненчев и Стела да се любуват един на друг даже и в банята”, разказват чиновници от Военното министерство, потресени от безобразията на похотливия министър.

 

Преди десетина дни Ники Мокета и Стела изкараха уикенда в хотел „Олимп” на Боровец, в президентския апартамент на 7-ия етаж. Специално заради него запалиха камината и застлаха мечите кожи”, свидетелстват от персонала на „Олимп”.

 

Макар да върти любов със Стела, Николай Ненчев отделя достатъчно внимание и за най-знатната дама от бардака си – актрисата Валерия Кардашевска, която е началник на политическия му кабинет.

 

Неотдавна Ненчев уредил палавата актриса на работа в Народното събрание. Отскоро Валерия Кардашевска е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред към Народното събрание и за това прибира 1200 лева. Комисията се оглавява от Димо Гяуров, който едва ли има адекватно обяснение какво точно отбира министерската любовница от национална сигурност.

 

Що се отнася до третата и най-скандална любовница на Ненчев – уволнената заради три регистрации за проституция Росица Русева, то тя е подозирана от служители във Военното министерство в кражба на огромен маслен портрет на цар Фердинанд.

 

Портретът, рисуван от големия български художник Никола Михайлов преди близо 100 години, бил свален от министерския кабинет преди 7-8 месеца по настояване на Росица Русева с мотива, че…Фердинанд бил гей. На негово място поставили портрет на Ботев, а масления портрет на Фердинанд уж отишъл в склада. Неотдавна обаче заместник-министърът на отбраната Орхан Исмаилов пожелал да донесат портрета в неговия кабинет. Безценната творба не била намерена.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.