Софи Маринова проговори: Гринго иска да ме залее с киселина! Казва на Лоренцо, че ще остане без майка (Потресаващи признания)

https://hotarena.net/skandali/sofi-marinova-progovori-gringo-iska-da-me-zalee-s-kiselina-kazva-na-lorenco-che-shte-ostane-bez-maika HotArena.net
Софи Маринова проговори: Гринго иска да ме залее с киселина! Казва на Лоренцо, че ще остане без майка (Потресаващи признания)

След 2 месеца мълчание, откакто се разведе с Гринго, Софка най-накрая проговори. От устата й излязоха потресаващи разкрития за нрава на бившия й, а ръката й е изписала вече няколко жалби срещу него, разбра HotArena.

 

На въпроса на репортер на „Блиц ШОУ“ защо се стигна до официален край на отношенията им, Маринова отсича:

 

Защото е агресивен, посяга ми и не се разбираме. Вече втори месец сме разведени, но той не спира да ходи по мен, следи ме. Заплашва мен и детето ми. В момента съм в прокуратурата и си подавам жалба. Все си мислех, че ще си тръгне по пътя, обаче той не се разбира. Идва на участията ми с компания от 20 човека и започва да агресира. Вика на Лоренцо: \"Ще останеш без майка, ще я гръмна\". Звъни на мои приятели и роднини, казва им, че щял да ме залее с киселина“.

 

Софи признава, че именно след поредния побой, който мачото й нанесъл, тя решава, че чашата вече е преляла. Всичките й приятели са наясно, че той я тормози отдавна, посяга й още от самото начало на взаимоотношенията им. А ръката й я чупи за трети път. Софка нарича състоянието на Гринго болест, а него – „шизофреник“ и „болен мозък“.

 

Според певицата господ я е пазил да не забременее от него, тъй като сега, когато няма какво да делят, тя не може да се отърве от него, а ако имаха дете, щеше да е още по-голям тормозът.

 

На запитването дали Гринго я безпокои, защото иска да се съберат, Софка потвърди, че това е така и уточни: „Изнудва ме и ми звъни да иска пари. Казах му да изчезва, да си ме остави свободно да си работя, защото пречи и на работните ми ангажименти. Идва на участията и ме притеснява и излага пред хората. Нека хората да знаят, да са наясно с истината“.

 

3 Коментара

1

преди 4 години

Ако наистина се е оплакала в полицията, този защо не е прибран обратно зад решетките? Нали уж е с 3 годишен изпитателен срок след предишната изцепка.

Коментирай

да

преди 4 години

Физиономията му говори за много подмолен характер - пред хората е един, но като са насаме съвсем друг. Двуличен. Много мъже са такива. Прикриват си злобните характери, всъщност комплекси и незрялост.

Коментирай

George1

преди 4 години

Цигански истории без край. Вече съм сигурен на 100'/. че мангалите си плащат за да пишат за тях.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.