Слави Трифонов изненада Би Ти Ви за втори път! Те не очаквали, че няма да поднови договора на шоуто си! +Дългия влиза в политиката

08 Май 2019, 11:32


Най-добрият водещ у нас Слави Трифонов се впуска в политиката, узна HotArena.

 

От години насам Дългия намеква за подобен развой на събитията. За момента няма яснота дали Слави ще започне свой политически проект, като направи партия например. Много по-вероятен изглежда вариантът да застане зад някоя формация или конкретна личност, писа „България Днес“.

 

Съвсем символично, Слави избра 6 май, Деня на храбростта, за да обяви, че след 19 години спира шоуто си.

 

Само четирима човека от шоуто знаеха за това, другите бяхме изненадани. Догадки имаше много, но в кръга на майтапа“, споделиха актьорите от шоуто. Според всички на Дългия му е писнало от Би Ти Ви. Защо и какво точно се има предвид, не е ясно. От самата телевизия също са изненадани от поведението на шоумена.

 

Водим разговори със „Седем осми“ и както обикновено, поканихме Слави да продължим сътрудничеството си след настоящия сезон, но не сме стигнали до резултат. Все още нямаме официален отговор от „Седем осми“. Ще се изясним в следващите няколко дни в официална среща“, обявиха от медията.

 

По информация на източници Слави не слиза завинаги от сцената. Следващите персонални стъпки на Трифонов ще бъдат обявени съвсем скоро в предаването. От обръщението на водещия към зрителите стана ясно, че най-вероятно предстои смяна на позицията. „От позицията, в което сме сега, ние не можем да направим повече. Затова аз реших да не подновяваме договора с Би Ти Ви“, поясни още Слави.

 

Дали тази смяна ще е телевизионна, политическа или друга посока, Слави засега не разкрива. „Не се чувстваме част от медийната среда. Бихме искали тази среда да е друга“, каза още шоуменът.

 

Само преди години в разговор в шоуто с ген. Румен Радев Трифонов за първи път сподели за бъдещи свои амбиции в политиката.

 

На мен ми харесва как се държиш и как изглеждаш. Всъщност искаш ли да бъда докрай искрен – политиците трябва да изглеждат като тебе. Всъщност ти защо не станеш политик? Ген. Румен Радев: Моите амбиции са в областта на авиацията и военното дело. Слави Трифонов: … Засега. Те и моите са в областта на шоуто… Засега.“.

 

Години след този диалог в „Шоуто на Слави“ между Трифонов и ген. Радев, тогава командир на авиобаза „Граф Ингатиево“, двойната закана на водещия, изглежда, се сбъдва. Докато генералът стана президент, Слави, екипът му и техният референдум постепенно се превърнаха във фактор, с който партиите се съобразиха. Нещо повече – шоуто месеци води кампания срещу всички институции, през които мина инициативата им за допитване – депутати, президент, Конституционен съд.

 

Съвсем възможно е Слави просто да смени медията. Скоро ще узнаем.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
х.
преди 3 години
-1
Браво Слави, чакаме те с подходящите хора да влезете в политиката и да ги изметете сегашните крадци!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Читател
преди 3 години
-5
"Най-добрият водещ" ??? :хахахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
001
преди 3 години
-2
Да не се разменят с господарите...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени