Слави Трифонов набута охраната си в парламента

20 Януари 2022, 13:11


За нещатен сътрудник на Тошко Йорданов в Народното събрание е назначен шефът на охраната на покровителя му Слави Трифонов. Емил Трифонов и фирмата му от години се грижат за сигурността на Дългия, а понастоящем той е личен съветник на зам.-председателя на ИТН Тошко Йорданов, писа Ретро.

С назначението той се сдобива за втори пореден път. Емил Трифонов бе сътрудник на Тошко в 46-ия парламент. В интернет портала на  Народното събрание е посочено, че функциите му са  да консултира Йорданов по теми за сигурността, макар самият сценарист да няма пряко отношение към тях. Нещастници сътрудници не се водят служители на парламента, но могат да получават възнаграждения по преценка на депутата, който ги е назначил.

Освен това могат да се възползват и от други благини, сред които специална карта за достъп до Народното събрание пропуск за кола. От администрацията на парламента коментират, че пропускът на сътрудника влиза в употреба и при среща на служители на КАТ, тъй като полицаите рядко съставят актове на депутатските съветници, за да нямат главоболия.

Очевидното Йорданов досущ като шефа си грандоман се притеснява за живота си щом се нуждае от охранител. От години Слави е ескортиран от цяла армия  гардове денонощно, като бос на наркокартел. Той винаги е заобиколен с кордон от здравеняци със слушалки в ушите и лош поглед.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени