Слави Трифонов с нова диагноза (Дългия не може да стои прав повече от 10 секунди)

15 Юли 2022, 13:09


Дясната ръка на Слави Трифонов – Тошко Йорданов, хвърли светлина върху здравословното му състояние, като разкри, че началникът му страда от още едно заболяване, което всъщност е причината за нарушените му двигателни способности напоследък, писа „Ретро“.

"Нали не си представяте,  че Слави се крие в тъмна стаичка? Другият лаф е, че по цял ден седи диванчето. Той стои, защото има проблеми с кръста",    коментира Тошко пред БНТ.

След прекаран през миналата година Ковид Трифонов отключил страничен ефект, който се отразил пагубно на функционалността на кръста му и вече месеци наред лидерът на сгромолясала се партия ИТН почти не може да движи долната половина на тялото си и имал неописуеми болки в кръста си. Това била причината да се снима винаги седнал на кожения диван, от който отправя обръщенията си в социалната мрежа Фейсбук, защото не можел да стои прав повече от няколко секунди.

Неговите колеги от бенда Цветан Недялков и Венелин Венков пък в интернет шоу разкриха, че Трифонов вече не може да се изкачва и по стълби.

Всеизвестно е, че здравословно състояние на Дългия в последното десетилетие е сериозно разклатено. Той рядко говори за болежките си, а по темата има какви ли не теории. За първи път от строя Трифонов излезе през 2007 година, когато даде интервю от болницата и сподели за проблеми със зрението и почти пълното ослепяване на едното око. Две години по-късно за него настъпи истинският ад, след като счупи фатално крака си, след падане в банята на хотел в Стара Загора. Въпреки операциите на които се подложи, крайникът му така и не се оправи.  Заради травмата той получил изкривяване на цялата структура на гърба и затова кръстът го болял силно.

Преди да изкара Ковид имало известно затишие, след като се подлагал на ежедневни терапии.  Вирусът обаче го върнал в началното състояние и сега всеки ден приема обезболяващи под различни форми.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pridajno
преди месец
-4
kyche
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени