След 8-годишно отсъствие от музиката, Руши Виденлиев се завърна с гръм и трясък! Концертите му пръскат залите по шевовете!

10 Февруари 2017, 14:00


След 8-годишно отсъствие от музикалната сцена, поп легендата Руши Виденлиев показа, че манията по него е все така силна, сякаш никога не се е скривал от публичното пространство, узна HotArena.

 

 

В края на миналата година певецът направи грандиозното си завръщане на музикалната сцена, като обяви една единствена дата за свой концерт – събитие, което трябваше да остане бутиково и повече да не се повтори. Ала интересът към него беше изненадващо огромен и билитетите за концерта се разпродадоха за по-малко от 24 часа.

 

 

Навалица от хора, които не са успели да се сдобият с пропуск, се молеха във фейсбук групите за някой, който няма да ходи, да му купят билета. Доста останаха огорчени поради това, че не могат да си намерят билет и затова организаторите създават още една дата за концерт. Всички места са били разпродадени в рамките на рекордните 8 часа.

 

 

Оказа се, че ще има и трети концерт на Руши, пише „168 часа“.

 

 

Щастливата му звезда изгрява през 2001 година. Песента му с Карла Рахал „Лъжи ме“ и самостоятелната му „Il Ritmo Del Mio Cuore” се припяваха от всички. През 2008 Виденлиев издава албума си „Post Sleep” и изчезва. Продължава да пише музика, но за други изпълнители. Негови текстове са „За тебе песен нямам“ на Невена Цонева, „Няма място в теб“ на Тома и „Самурай“ на Жана Бергендорф.

 

 

Руши звършва магистър късометражно кино в Ню Йорк. Занимавал се е с режисура през 8-те години, през които се отказа от музикалната сцена. Изгря и като актьор във филма на Емил Христов - „Цветът на хамелеона“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!
преди 5 години
0
Парите какво ли не правят.Имаше глас това.момче сякаш,но....нали е богаташко синче
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени