След като я набеди за жрица на повикване, Дебора съди бившия си за трети път!

05 Февруари 2021, 10:10


Поп-фолк певицата Дебора ще заведе ново дело срещу бившия си партньор и баща на сина й - Стоян Стоянов, това разкрива тя пред Телеграф.

Причината за поредния сблъсък помежду им са  шокиращите разкрития от страна на Стоян и по-точно, че певицата е била на повикване, когато се запознали, употребявала наркотици и излъгала за побоя, който предизвика огромен смут през 2017 година след излизането й от Вип Брадър.

"Ще заведа трето дело срещу него - този път за моралните щети, които ми причини. Мога да разкажа неща, с които да потреса цяла България, и докато бях с него, и докато бях бременна - но няма да падна на това ниво. Всичко, което той казва, няма общо с действителността. Не е и редно - аз съм жена и майка на детето му. Подавала съм неведнъж жалби, а в момента спорим за правата над сина ни Самуил“, коментира Дебора.

Преди 3 дни Стоян за първи път свали завесата и разкрити отношения с певицата. Това, което предизвика вълна от коментари, без спомен от запознанството им.

По това време живеех в Германия и мой приятел ми я препоръча. Ползвал услугите й, след като му я подарили и останал доволен. Писах й във Фейсбук, за да уточним тарифата“, разкрива шокиращо Стоянов.
Тогава Дебора имала сериозни финансови затруднения и дължала пари на лизинговата компания за колата си. За една нощ с нея бизнесменът се разплатил с 600 евро, преведени за лизинга.

„Оттогава я виках често в Германия. Но имаше сериозни проблеми с алкохола, неведнъж е идвала при мен дрогирана, носеше кокаина със себе си“, разказва Стоянов пред HotArena. Опитал се да й помогне, като успял да я убеди да постъпи в клиника.

Едва след като Дебора превъзмогва зависимостите си, срещите им зачестяват и тя спонтанно забременява. „Не можеше да махне бебето, тъй като имаше много предходни аборти. Лекарят я беше предупредил, че при още един може да е фатално и така решихме да задържим детето. Дори след раждането на Самуил се наложи да й премахнат единия яйчник – толкова беше зле положението“, спомня си бизнесменът.

Дебора не иска да коментира обвиненията на бившия си, но е решена да си търси правата в съда заради стреса, който е причинил на нея и близките й.  Фокусът остава върху детето и грижите, които полага за да расте в една добра и спокойна среда.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Изаура и Леонсио....
Преди 1 година
0
тая миризлива сапунка я гледахме, слушахме...айде у лево.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
Преди 1 година
-1
Ония ден писахте за тях и сега пак ли ? Дори за коментарите си получих 30 палеца нагоре. Това значи че са съгласни с мене. Не ми се пише или копира същото което писах за предния път защото ще стане банално но вярно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
Преди 1 година
0
Стига сте натрапвали подобни убитаци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени