След псувните в ефир: Сашо Кадиев и гаджето му избягаха в САЩ

https://hotarena.net/laifstail/sled-psuvnite-v-efir-sasho-kadiev-i-gadjeto-mu-izbiagaha-v-sasht HotArena.net
След псувните в ефир: Сашо Кадиев  и гаджето му  избягаха в САЩ

След като направи голям гаф и се разпсува в ефира на Би Ти Ви, без да осъзнава, че го излъчват, Александър Кадиев отлетя за САЩ. Актьорът е там по работа. Заедно с колегите си Аня Пенчева, Кирил Ефремов и Ненчо Илчев той представя хитовата постановка „Тя, Той и още двама-трима” пред българите в Америка. Заради турнето екранната му партньорка Деси Стоянова 2 седмици ще води сама предаването „Преди обед”.

 

Родните звезди ще играят в Атланта, Бостън, Чикаго, Лас Вегас, Ню Йорк, Маями. Ако съдим от снимките на Кадиев в социалната мрежа, той се опитва да съчетава полезното с приятното. В свободното си време актьорът обикаля местните забележителности и се щрака с гаджето си Ивелина Човева. Дългокраката манекенка прави компания на Сашо по време на турнето му. Тя се е залепила за него и не го оставя да пътува сам.

Прави впечатление, че откакто са заедно, Чоева прави всичко възможно да се впише в семейството на водещия. Тя се старае да се хареса на майка му Катерина Евро, както и на дъщеря му – малкото Кате. Говори се, че хубавицата искала и собствено дете, та нищо чудно в скоро време Кадиев да удовлетвори желанието й.

Ивелина отдавна е влязла в ролята на добрата мащеха и се опитва да спечели симпатиите на 7-годишната Катерина. Момиченцето вече свикнало с факта, че родителите му са разделени и приело новата любима на баща си. Според запознати бившата на Сашо – танцьорката Таня Тончева, също си е намерила друг, така че между тях царяла харминия и лошите чувства останали в миналото. Синът на Катето Евро се хвали, че двете му жени – бивша и настояща, се разбират отлично. „Любовта е движеща сила! Майната му на егото!”, философства Кадиев.

Интересна подробност е, че Ковид-19 е причината Кадиев днес да живее под един покрив с Ивелина Чоева. През 2020г., точно преди първия локдаун, тя се прибрала от Лондон в България уж за кратко, ала не успяла да се върне обратно в английската столица. До онзи момент манекенката живеела постоянно там. Тя трябвало да прекара в страната ни само няколко дни, но извънредното положение я принудило да остане. Така започнала връзката й със Сашо, която става все по-сериозна.

„Ако не беше Ковид-19, може би нямаше да бъда с Ивелина днес. Дойде за 2 дни, но повече не си тръгна!”, признавал е водещият в ефира на Би Ти Ви.  Актьорът и манекенката се запознали няколко месеца преди това, когато тя гостувала в предаването „Преди обед”- през есента на 2019 г. Искрите между тях веднага пламнали, но интимните им отношения започнали малко по-късно.

Кадиев отнесе доста критики, задето изостави майката на дъщеря си в доста тежък за нея период. В рамките на година чаровната брюнетка Таня погреба и майка си, и брат си. Докато тя се бореше със скръбта, Сашо се скъса да ходи по почивки с Ивелина и да демонстрира щастие. Запознати твърдят, че след трагичната загуба Тончева се затворила в себе си  и не допускала външни хора до личния си свят. „Отидоха си много скъпи за мен хора. Изминалите месеци бяха доста болезнени за мен\", споделяла е танцьорката. Тя е категорична, че Катето Евро е човекът, който най-силно я е подкрепил в трудните моменти. Двете продължават да са много близки, въпреки че Таня е разделена със сина й.

 

5 Коментара

Гуца от Сунгурларе

преди 2 години

В това създание няма нищо мъжествено. Все още си мисля, че е е ПЕДАЛ.

Коментирай

Само в BG олигофрени като тия...

преди 2 години

са в национален ефир...! Толкова лигаво !

Коментирай

007

преди 2 години

Новата е потресаващо антипатична,може по характер да е ок,но веднъж я гледах по тв и не ме изкефи,голям правеж,лика прелика са си

Коментирай

питър

преди 2 години

на хората им се повдига от тези натрапени безмислени индивиди

Коментирай

химика

преди 2 години

отвратителни са!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.