Спенс ЗАТАПИ Хазарта: лИЦОмерно е да ядеш кюфтетата на ГЕРБ (Вижте какво разкри)

2853
26 Януари 2021, 11:28


Рапърът Спенс затапи своя колега Ицо Хазарта, изказвайки подробно мнението си относно поведението на изпълнителя през последните години.

 

Ето какво разкри пред HotArena:

 

„Няколко дни чета правилното, интелигентно мнение на един мой Колега за друг интелигентен човек и не че не съм съгласен с това мнение, не че не искам и аз да отворят заведенията, където е работното ми място, но точно от неговата уста ми звучи меко казано лИЦОмерно. А лицемерието е нещото, което може да ме извади от кожата ми. И понеже познавам Хазарта от повече от 20 г. ще си позволя да го коментирам. Мога да го кажа и в рима: Опознай първо Ицо, после го сЪди, та той 20 г. опознава  Буч, преди да го изпъди.

 

Да пее на концертите на водещите политически сили не е от вчера или оня ден. А да забравиш как много скоро Яде кюфтетата на ГЕРБ е УРА - услужлива рапърска амнезия. За непросветените в музикалния бранш ще кажа, че специално на концерти, на които само сцената с озвучаването и осветлението струва десетки хиляди левове, се знае не само какво ще пише зад гърба ти, а и броя на хавлиите и минералните води, за кетъринга няма да говоря.

 

Разбираемо е, когато, след като се разплатиш с балета и делнеш с другите от групата, да си в депресия, колко остава за теб, сравнено с други колеги, дори без средно образование. Да виждаш, как глупаци взимат по една торба с пари и да се чувстваш неоценен е нормално, но тази социална реалност не е от вчера.

 

Отдавна стари издания и класики от Славейков са по-евтини от кило пластмасови домати и да децата не ядат книги, трябва да ги четат, но след като са сити. Един ден той написа в нета за „Сърцето на хлебарката“ това парче не е за Буч, не е за Спенс, не е за Шамара... Ами кажи за кого е тогава? Аз, колега, освен сърце имам и топки, но ако трябва да стигнем до твоето сърце, трябва да тръгнем откъм... отвора зад тях.

 

Сега разбирам защо не участваш в една друга песен, в която участват другите двама от Ъпсурт и Гудслав известен и като Бол фейс човека, който измисли стила на римуване, известен, в последствие, на широката аудитория като „твоя“ стил. А то започва така: „Не разбирам защо се карате, пара да барате... Е*и ги...“. Е, аз разбирам и мога да задам гатанката отначало бяха четирима, после дълго време трима, отскоро са двама, но той пее и сам. Що е то??  

 

Неслучайно на много групи лидерите започнаха солова кариера, но като те боли нещо, кажи си, бе хората ще те разберат, че става дума за пари. Не изкарвай всички други виновни. Всички други, които правят чалго-рап и всякакъв долнопробен поп и ти ги осмиваш, но иначе ги пускаш през канала ти в Тубата, за да печелиш проценти от тях. Браво, господине... пусни банкнотата да мине!

 

Знам, че мразиш комунизма, социализма и всички други строеве, освен капитализма, но ако не се беше родил '79, щеше да си прочел толкова книги, колкото днешния средностатистически младеж. А, да, знам какво ще ми отговориш не е от ЕГН-то, а защото майка ми е библиотекарка. Не споря. Ти навярно си прав!

 

Не се сърди. Имаш уникално чувство за автохумор и си ми симпатичен, даже прекалено симпатичен... като химикалка от предизборна секция!“

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
e
преди месец
0
Завиждач. Ако бяха поканили него да пее, нямаше да гъкне. А за всички по долу дето пишат че Хазарта си гледа децата и няма проблеми с майка им (майките им), ще припомня че и в този сайт има статии от бившата му, която живее в Англия и се жалваше, че не се разбират и той не и дава детето да го вижда. И той си има проблеми от такова естество, но, да, не съм чела да е плюл по нея публично както Спенс. И живее отдавна с настояща приятелка и общите им деца. За творчество сравнено между двамата дори няма нужда да се обсъжда, то е ясно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
sme6nici
преди 2 седмици
0
za tvorchestvoto koe e qsno be kaput i 2mata imat par4eta koito znaesh naizust glopak v li4niq si jivot da pravqt kakvoto iskat :d
Силвия
преди месец
-2
Олеее, тоя пък чичак изкуфял откъде изпълзя? Да си стои по дупките, където му е мястото. Мъж, който плюе по майката на детето си не е никакъв мъж! Чичкааа, срещу Хазарта да тичаш не можеш да го стигнеш! Смешник!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
...
преди месец
-1
Спенс е много кисел чичка, с всички се изпокара и все друг му е крив.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Спенс ли?
преди месец
-3
Дребна злобна душица. Топки имал. Къде? На елхата или в устата?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Въпрос
преди месец
-3
Този въпрос е към HOTARENA - защо давате сцена за изяви на този лабилен човечец? Втора седмица Спенс се изявява по жълтите сайтове (то къде ли иначе ще се изяви). Веднъж по майката на сина си плюе, втори път Ицо Хазарта. Утре по кой? Използва медиите като лично дневниче. Не е сериозно това. Защо му давате гласност? Да му върнете прашасалата слава? Нар'ко'ман за слава... и не само за слава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Who the f**k is Spens
преди месец
-3
Гладно куче изпяло 2 песни преди 20 години. Мозък изпържен от ганджа. Злобее и хвърля жлъч, че вече никой не го слуша. Ама Хазарта още твори, още е фактор, а ти не си и от това те боли.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Питанко
преди месец
-5
Може ли някой да ми обясни защо го публикувате тоя комплексиран злобен пенсионер? Единият ден джена му му е крива, на другия ден Хазарта му пречи. Ама хазарта има 2 деца и трето на път и си ги гледа за разлика от спенсчо, а им музика все още прави, а она се забрави.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Спенс съвсем е превъртел
преди месец
-6
От липса на участия и глад явно е изгубил представа за рашността. И стещу Хазарта да бяга пак няма да го стигне. Ама дано се хване някъде на работа като общак, танда изкара някой лев за трите си деца, дето майките им ги гледат. Спенс е мизерник.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди месец
-5
не мисля, че някой се интересува от политическите пристрастия на хазарта. Той е единственият изпълнител, който и с песен на година има повече успех от всички останали, взети заедно. Няма песен, от която да не е останало нещо, издържало през годините - това е най-важното за всеки артист. Хората харесват продукцията му, просто е :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди месец
-6
Абе, Спенс, ти явно имаш слаба музикална култура. Хазарта слуша и прави качествена музика. Голям фен е на парчето на легендарните НЛО. Там се пееше така: “ Ах, мили мои, партии любими, аз ще бъда с таз, която е на власт!”
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени