Стресът след развода и антидепресанти направиха Наталия Симеонова тройна (Певицата втрещи при Цитиридис, мина 100 кг)

https://hotarena.net/pod-pricel/stresat-sled-razvoda-i-antidepresanti-napraviha-nataliia-simeonova-troina HotArena.net
Стресът след развода и антидепресанти направиха Наталия Симеонова тройна (Певицата втрещи при Цитиридис, мина 100 кг)
Бившата фея на любовта Наталия Симеонова се появи в ефира на \"Шоуто на Николаос Цитиридис\" и направо втрещи зрителите, видя HotArena.


Тя едва се беше намъкнала в широка черна роба, която уж трябваше да прикрие килограмите й, но допълнително подчертаваше наедрялото й коремче. Камерата пък нямаше как да скрие подпухналото й лице и тройната гуша. Борбата с килограмите се оказа твърде трудна за Наталия, която в началото на кариерата си тежеше едва 50 кг, а сега е твърдо в клуб 100+.


Днес няма и помен от красавицата, която водеше \"Рококо\" по БНТ. Още в \"Море от любов\" тя започна да надебелява, но положението вече е извън контрол. Проблемите с фигурата й започнаха след раздялата с бившия й Денис Ризов. А когато се оказа, че с кариерата й на водеща е свършено, Наталия още повече се депресира.


След като \"Предай нататък\" падна от екран преди три години, тя не е получавала никакви оферти за ново предаване. Самата Наталия не желае да има нищо общо с телевизията у нас. Категорична е, че времето, в което се е чувствала горда от работата си, е отминало. \"Телевизията, такава, каквато е в момента, ме омерзява. Не съм вярвала, че ще се срамувам от гилдията, към която принадлежа. Сега имаме беззъба публицистика, арогантни авторски предавания, безпардонни, грозни, лепкави и слузести риалити формати\", смело заяви журналистката. 


Пред Николаос тя призна, че \"Море от любов\" много й липсва, но вече прави различни неща, които не са свързани с телевизия. За проблемите си с килограмите тя вече не говори и затова отказва да дава интервюта. В редките случаи преди години е разкривала, че всъщност напълняването й не се дължи на обилно похапване и лакомия, а на здравословни проблеми и антидепресанти. 


\"Полагам много усилия, за да отслабна, но ми е трудно. Пих лекарства дълго време и от тях качих страшно. Не съм много постоянна в режимите. Хрупала съм моркови и краставици един месец, но ми омръзва. И с неистови мъки свалям 3 кг. Опитвам се да се приема каквато съм, въпреки, че изобщо не се харесвам физически. Уви, сякаш вече се примирих\", споделя с болка бившата ТВ звезда. 


Заради стара травма на главата й е забранено да спортува. Раздялата й с Денис е най-тежкия момент в живота й и до ден днешен не може да се отърси от нея. Заради развода Наталия спира да се храни, не може да спи и тръгва на психотерапевт, пише Галерия. Той й назначава антидепресанти, които обаче тотално разбъркали хормоните й и тя завинаги се простила с предишната си фигура. Дениз продължава да бъде мъжа на живота й и въпреки няколкото си връзки с други мъже, все още не го е забравила. 

9 Коментара

Една

преди 4 години

Зад физическото напълняване се крият дълбоки психически травми! За да се оправят килограмите, трябва първо да се оправят душевните проблеми! Отвътре- навън! Чудя ти се, Наталия! Толкова интелигентна жена си, говориш правилно и дълбоко! Защо всичко това заради един мъж! Обичай себе си! Обикни се и всичко ще се оправи и с колограмите, и със самочувствието ти! Щастието ни не зависи от никой друг, а САМО от нас самите! Харесвам те, Наталия!

Коментирай

.....

преди 4 години

Те много отдавна не са заедно с Ризов,така че развода е само оправдание за лакомията.Стига вече тази "мантра" на дебеланите,че някой друг им е виновен.Човек трябва да погледне вътре в себе си причините за дебелеенето,а то е просто липса на самоконтрол и неправилно хранене.Казвам го от личен опит.

Коментирай

ina

преди 4 години

Без спорт тази битка е трудна за печелене. Качвала съм и съм сваляла по 30 кг два пъти и знам какво е. А след опредлена възраст трябва два пъти повече усилия. Антидепресантите са много коварни и могат да съсипят целия живот на човек. За спорта, какво да кажа... щом можеш да правиш секс, можеш да правиш и някакъв спорт, принципът е Движи каквото можеш. Съчувствам и, но съм убедена, че не прави достатъчно. Самосъжалението убива.

Коментирай

Мечка стравница

преди 4 години

Дебелана само плюска здраво!

Коментирай

Да бе да

преди 4 години

Минах през три години депресия и антидепресанти. Оказа се, че трябва да сваля 30кг, за една година се случи. Със здравословно хранене и 5 км на ден ходене. Без активен спорт! Постепенно... нямам дори стрии. Вижте т.н средиземноморска диета или здравословно хранене. Тя просто е неправилно лакома и явно доста я мързи!

Коментирай

ами,

преди 4 години

Госпожата е дебела защото иска да е такава.Останалото е оправдания.

Коментирай

...

преди 4 години

Майка и е рускиня та е нормално след 30те.99.90% от тях стават бели мечки.

Коментирай

Аз

преди 4 години

Скъпи дами, килограми не се качват само от "плюскане"! След като загубих четирима души в рамките на 1 година и малко ,взимах антидепресанти.От 43 килограма станах близо 80! Като забележете никога не съм плюскала,въпреки антидепресантите! В последствие се оказа,че имам редица здравословни проблеми ,за които не съм подозирала! Е,разбира се женската злоба не ме подмина ,случи ми се да ми кажат ,че съм заприличала на нищо.Та ,скъпи дами ,на повечето от Вас килограмите са Ви фикс идея.Килограми се свалят ,но ако си прост,злобен и глупав нищо не помага. Не бъдете толкова жестоки към другите,че не знаете и вас какво ви чака!

Коментирай

7

преди 3 години

Така е ! И аз от голям стрес качих за няколко месеца 15 килограма, като не съм си променяла хранителните навици.Просто се отделят хормони, които забавят метаболизма и дори да ядеш същото като преди пълнееш.Никой не е застрахован, а аз преди това години наред съм била едни килограми.Сега съм ги свалила, но си беше доста трудно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.