Сузанита заживя при гаджето! Баща й Орхан Мурад я остави без зестра

07 Март 2022, 15:00


Сузанита вече не живее с майка си и баща си. 19-годишната изпълнителка се е изнесла от семейния мезонет в Пловдив и се е преместила при гаджето си Марк Славов. Новината бе потвърдена от членове от фамилията.

 

Популярният татко Орхан Мурад, който се разведе преди около година, не възнамерява да остави никаква зестра на щерка си. Той упорито отказваше предложението на бившата си съпруга Шенай да припишат апартамента на детето им. В крайна сметка жилището бе пуснато за продан, но докато това се случи, тримата бяха принудени да живеят под един покрив.

 

Сега майката на Сузанита също се е махнала от мезонета. Тя разкри пред медията ни, че е заминала на гурбет в Германия, където е получила добро предложение за работа с осигурена квартира. Орхан е останал сам. Не е ясно дали няма да прибере при себе си своята любовница Камелия Добрева, с която излиза от известно време. Иначе Сузанита е повече от щастлива до състезателя по хвърляне на копие Марк, с когото ходят от едва няколко месеца.

 

Сузи вече е била представена на бъдещите си свекър и свекърва. Родителите на спортиста, които живеят в Бургас, много са харесали миньончето и са го одобрили. Те вече не крият топлите си чувства и на общи кадри. Марк Славов, който се изявява и като музикален продуцент, за момента се готви в Пловдив за бъдещите си състезания. Иначе той прекарва голяма част от подготовката си във Финландия.

 

Двамата със Сузанита дори обмислят в даден момент да се пренесат заедно в скандинавската страна. За феновете готвят и голяма изненада. Сузанита и Марк планират общо парче, в което той ще рапира.

 

„Много молех Орхан да прехвърлим апартамента на детето, на Сузанита. Той отказа. Един родител не бива да бъде егоист. Сърцето ме боли, че баща й не мисли пo този начин. Орхан не иска да остави нищо на Сузи. Казва: „Тя навърши 18 г., да се оправя“. Има си други планове, да е жив и здрав, да ги направи, но явно родителските такива не може да изпълни“, заяви наскоро Шенай пред „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
nina
преди 3 месеца
0
аанааа, на мама кадъната орисувана.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени