Свекървата позлати бебето на Мария Илиева

90584
01 Юли 2021, 12:06


Свекървата Таня Междуречка позлати бебето, което роди Мария Илиева на нейния син - Александър, научи HotArena.

Жената е приготвила златна паричка, завързана с червен конец, която ще даде на внучката си София, каквато е българската традиция при раждане на дълго чакано момиченце. В момента певицата и дъщеричката й са си вече вкъщи, а за тях се грижат таткото, свекървата и майката на Мария - Ваня. Всички те се разбирали перфектно, а подаръци са приготвили и сестрите на таткото Александър - Надежда и Александра. Брат им е изтърсакът на семейството, както го наричат, тъй като е роден, когато баща им - Петър Междуречки, е на 51 години.  "Културно, красиво момче, идва с някакви много скъпи коли - електрическо БМВ и мерцедес, май се занимава с компютри", твърдят любопитни съседки на младежа. Според тях той бил много щастлив с певицата и искал да й предложи брак, но не преди бебето им малко да поотрасне.

Александър е учил икономика, а в момента се занимава с бизнес и движи няколко фирми. Той е на 36 години и е със седем години по-малък от Мария Илиева.

Щастливият татко се разбира прекрасно с първото дете на певицата - тригодишния Александър, който е от връзката й с бившия футболист и настоящ бизнесмен Георги Михайлов, с когото Илиева се раздели още преди да се беше появил синът им. Той бързо я замени с много по-младата Владислава, с която се също се радват на дете. Двамата с Мария с днешна дата са в перфектни отношения и Георги също се грижи за сина си.

Стожерът на многобройната фамилия е политикът Петър Междуречки. Той е бивш кмет на София и дълги години дипломат в Германия. За съжаление, преди три години той си отиде от този свят, а жена му Таня и днес не може да го забрави. В момента тя е ту при едната си дъщеря, ту при другата, а сега, с появата на внучката, със сигурност ще се включи в гледането на бебето.

Най-щастлив от появата на новороденото е баткото Александър, който вече бил дежурен до легълцето на бебето, гушкал го и не можел да му се нарадва.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Курти
преди месец
0
Мария има проблем с “голямата нужда” , вече неможе да стиска!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Спас
преди месец
-14
Мария има талант - глас, с който дълги години си вади прехраната и ще продължи да го прави. Не е някаква куха лейка като тези дето четат времето и си молят че са топ ОФ дъ топ ама си лягат с дядо си. И сега плюете Мария, че е с по-млад. Ами браво на нея, евала! Бъди щастлива Мария!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хаха
преди месец
-54
Мара ги обича млади и богати,но гони петдесетака.Скоро и тоя ще й бие шута.Да се готви следващият младок..А Мара без грим в плашеща,как изобщо тези й връзват?!?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди месец
-22
и докато ти и викаш мара....тя е десетилетие на върха в музиката има млад мъж, който пък е син на кмет на софия....може да и викаш и дева....все тая...жената перфектно си подреди живота...пък ти пиши
Рики
преди месец
-59
Тази педофилка е смешна да ги вързва тези младоци да и правят деца, а и те явно са малоумни
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хахах забавно
преди месец
-20
Уау, това се казва разказ по картонка или Марчето си е написала статията сама. То не са едни детайли, то не са едни уточнения на родословното дърво натози Александър. Щял да йпредложи, ама не сега, а като детето стане на 18. Глупости, та глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени