Светлана Гущерова хвана златната рибка

https://hotarena.net/laifstail/svetlana-gushterova-hvana-zlatnata-ribka HotArena.net
Светлана Гущерова хвана златната рибка

После я пуснала на свобода, споделя самата тя

Светлана Гущерова хвърли въдица и улови златната рибка, макар и не онази от приказките и вицовете, пише Телеграф. Всъщност рибките са две. Случката се разиграла на язовир край град Сандански. Красавицата сподели, че е прекарала прекрасен ден с любимия си мъж край водния басейн на юг. Каза, че си спомнила какво е учила от баща си, който й обяснил как да залага стръв и да хвърля въдицата.

Сега на язовира била заедно с Християн. Светлана хванала две червеноперки, но й станало жал и накрая ги пуснала обратно на свобода.

Риболовът й действал много успокояващо и го правила само за удоволствие.    

7 Коментара

никой

преди 1 година

Хванала е тлъст шаран.

Коментирай

Ето така

преди 1 година

ЗАТОВА ХРИСТИЯН ОСТНА С НЕЯ ЗАЩОТО С НЕЯ МОЖЕ И Н А РИБА ДА ХОДИ ДОКАТО С ДРУГИТЕ КУРДИ ТРЯБВА ДА РЕДУВА МАЛДИВИ И cestlavie В ДРАГАЛЕВЦИ! ЩЕ ИМАТ И МЕТВЪРТО БЕБЕ СЪВСЕМ СКОРО ТЯ Е БРЕМЕННА И ТОЙ НЯМА ДА Я ЗАРЕЖЕ КАКТО НА МНОГО ХОРА ИМ СЕ ИСКА. ТАКИВА КАТО ПАЛОМА МИТЕВА И ДЖУЛИАНА ГАНИ КАКВИ МАЙКИ СА САМО ПО ЗАВЕДЕНИЯТА НЕ ЗНАМ АМА НЕ Е МОДЕРНО МАЙКА ТИ ДА ВИСИ НОЩЕМ ПО КРЪЧМИТЕ ДОКАТО ТИ РЕВЕШ НОЩЕМ С БАБАТА ИЛИ БАВАЧКАТА!

Коментирай

джейк

преди 1 година

стария гущер пак е развързал кесията с крадените пари

Коментирай

123

преди 1 година

Живи и здрави да са! Браво за децата!!!

Коментирай

Супер

преди 1 година

Страхотно е че има хора с пари които освен в бутиците на шанел и диор да могат да идат на най обикновено язовирче да си ловят рибка. Повечето са само по кръчмите. Тези хора са си домошари и са се отдали един на друг и на децата си

Коментирай

младия гущер

преди 1 година

мутрее

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

И то блатен шаран.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.