Тафкова си отряза косите навръх имения си ден (Венета Харизанова стана брюнетка, Цвети Стоянова празнува с куче))

https://hotarena.net/laifstail/tafkova-si-otriaza-kosite-navrah-imeniia-si-den HotArena.net
Тафкова си отряза косите навръх имения си ден (Венета Харизанова стана брюнетка, Цвети Стоянова празнува с куче))

Няма и следа от дългите черни коси на Венцислава Тафкова. Навръх имения си ден Цветница миската е решила да се „почерпи“ с нова прическа. Окичена с венец на главата, тя поздрави всички за големия празник със стори в Инстаграм, пише Nie-jenite.

 

Феновете й честитиха и не пропуснаха да отбележат колко добре изглежда с къса коса.

 

Не е ясно как и с кого е празнувала Мис България, но прави впечатление, че е облечена кежуал – със спортни дънки и жилетка.

 

На нова прическа е заложила и друга моделка – Мисис България 2011 Венета Харизанова, която вече е брюнетка. „Животът не е само цветя и рози“, написа Вени.

 

Друга именичка – фолк певицата Цвети Янева, бе заложила на елегантна лъскава рокля за цветния си празник.

 

Бившата гимнастичка Цвети Стоянова пък изненада феновете си с цяла фотосесия заедно с кучето си Роза, което също има имен ден.

 

3 Коментара

Kula

преди 11 месеца

Добре че е Цветница та успяха да направят толкова важни в живота им неща . Мой приятел вчера успя да се изкъпи и само в новините на Дарик беше отразено :(. Много стойностна новина написахте тука . Поздравления

Коментирай

Пак лииии

преди 11 месеца

СЕГА СЕ УБЕДИХ,ЧЕ.НАИСТИНА ВЪПРОСНАТА СИ ПЛАЩА НА ТОЗИ САЙТ ЗА ДА Я ПУБЛИКУВАТ ТУКА ЗА ЩЯЛО И НЕЩЯЛО.ДОСАДНА Е ДО ВТРЪСВАНЕ.СЕГА ЧАКАМЕ.ДА ПРЪДНЕ ИЛИ ДА СЕ НАСЕРЕ ЗА ДА Я ПОСТНЕТЕ ПАК СЪС ГОЛЯМА БЕЗСМИСЛЕНА СТАТИЯ.

Коментирай

Венцислава Тафкова

преди 11 месеца

Да и мога да си платя да ти изтрият коментара!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.