Тафкова за клипчетата с Андреа: Спрете! Не сте наясно какво се случва (+Коментар за дрогата)

https://hotarena.net/laifstail/tafkova-za-klipchetata-s-andrea-sprete-ne-ste-naiasno-kakvo-se-sluchva HotArena.net
Тафкова за клипчетата с Андреа: Спрете! Не сте наясно какво се случва (+Коментар за дрогата)

Инстаграм гърми в последните дни, а главният герой е фолк певицата Андреа! След всяко едно нейно участие социалните мрежи преливат от видеа, които показват певицата в доста скандална светлива.

 

Неадекватното й поведение провокира вълна от негативни и подигравателни коментари, а в мрежата все повече се шушука, че е на силни опиати, смесени с алкохол и забранени вещества.

 

Фолк гилдията като цяло застава зад Андреа, а някои нейни колеги публично я подкрепиха. Сред тях е и бившата Мис България и прохождаща певица Венцислава Тафкова.  

 

„Много хора съдят Андреа за поведението през последните месеци, без да са наясно със ситуацията и всичко, което води до това поведение. Подигравателните коментари относно дрога и психично заболяване са безпочвени! Бих посъветвала авторите им да не говорят, без да знаят за какво става въпрос“, изригна моделката.

 

По всичко личи, че Тафкова знае подробности за състоянието на Андреа, както и на какво се дължи поведението й. Макар че миската не коментира какво точно се случва с бившата на Кубрат Пулев, тя е категорична, че не са намесени наркотици, нито някакво психично заболяване.

 

Тафкова апелира за подкрепа не само към Андреа, но и към други хора, изпаднали в тежка ситуация.

3 Коментара

Андреа е чао

преди 11 месеца

Има нужда от специализирана психическа помощ и кой не би имал на нейно място.Кобра,съсипа момичето. Имаш голям грях на душата, но да те съди Господ,

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Сама си е виновна,а родителите и най-много.Хванала се като репей за Кобрата."Единствената''на света изоставена жена.Хората с по 30 годишен брак и деца се разделят тази се разлигавила заради един мъж.

Коментирай

Avocado

преди 11 месеца

“Прохождаща певица коментира залитаща певица “ Съберете се и направете песен със заглавие - Псевдо и бивша звезда

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.