Тайнствен татуиран мъж топли леглото на Мис България Венцислава Тафкова! (Първо ФОТО на мачото)

11 Юли 2022, 13:37


Тайнствен татуиран мъж топли леглото на Мис България 2020 Венцислава Тафкова. Уикенда миската се появи в столичен клуб в компанията на здравеняка, чиито отличителни белези по тялото доста напомнят тези на Благой Георгиев.

Двамата се забавляваха под жарките ритми на живия оркестър в клуба, лееха скъпарски алкохол върху барабаните на музикантите, а мачото дори запали огън по повърхността на инструментите за атракция.

Веднага направи впечатление татусът на Исус Христос на ръката му, който забелязахме във видео сторито, публикувано в малките часове на нощта от самата Тафкова. След броени минути обаче миската предвидливо изтри доказателствата за гореща афера, но успяхме да реагираме навреме и да запазим пикантната улика.

Набожната тематика в татусите на тайнствения мачо определено напомнят тези на Благо Джизъса, с когото наскоро я свързваха столични клюкари. За съжаление обаче лицето на въпросния мъж така и не се видя.

Самата Тафкова категорично отрича да си има гадже. Тези дни в инстаграм анкета фенове я попитаха дали си има приятел, но миската отговори отрицателно. Въпреки това последователи й напомниха, че са я засичали неведнъж с мистериозен мъж. „Голяма част от живота ми е на показ и става публично достояние. На мнение съм обаче, че всеки човек – дали е публична личност или не, има и личен живот. Затова искам да запазя малко за себе си“, заяви миската в отговор на любопитните фенове.

Тези дни тя бе на почивка по морето, но отново позираше сама на всички снимки и не пожела да коментира кой я придружава.

Кой е притежателят на религиозните татуси и защо Тафкова крие кой е мъжът до нея, женен ли е или предпочита да страни от светския живот? Засега можем само да гадаем…
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди 2 месеца
0
Бухахахаха Къв е тоя татус е, някой в затвора се е упражнявал на тоя... Бахти карикатурата.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 месеца
0
Ако разгледате инстаграма и, и изобщо ВСИЧКИ нейни снимки където и да е, ще видите, че няма НИТО една на която да е усмихната с истинска усмивка, в смисъл да и се видят и зъбите. Еднотипна физиономия НАВСЯКЪДЕ! СКУКА! А всекидневните платени статии за нея не се връзват със скучността която представя и допринасят за формиране на негативно отношение. Думите "Няма лоша реклама" не важат в нейния случай!!!! А въпросното видео с някой си неизвестен татуиран изобщо не ни интересува, защото знаем, че утре статията за нея ще е със съвсем друго хвалебство и това ще е забравено.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhh
преди 2 месеца
0
А дядото като разбере, че кур*ата е чукана и от други, дали няма спре паричките? хммммммммм. Да не се окаже, че татуирания ебка дедо ѝ спонсор, докато той - нея?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 2 месеца
0
Гадайте жълти мисирки,това интересува само вас,никой друг.Не ни занимавайте с глупости.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Azz
преди 2 месеца
0
Някой цигански барон си е взел миска за домашен любимец
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени