Тъмничарка, учителка, стоматоложка и майка на 5 деца влизат в битката за „Мисис България“

19 Август 2022, 14:58


Кристина Георгиева, която е психолог по образование, но работи като инспектор в затвора в Бургас, е само една от 300-те желаещи да стигнат до финала на „Мисис България“, научи HotArena.

Освен нея в надпреварата тази година са се включили рекорден брой желаещи.„Последните няколко години като цяло има особено голям интерес към конкурса, но като тази година не е имало”, заяви пред „Телеграф“ собственичката на марката Меги Савова.

Особено впечатляващо е, че тази година желание да се явят на конкурса имат основно жени с по две и повече образования. Сред тях има стоматоложка, строителен инженер, адвокатка, учителка и трето поколение българска арменка, която преподава български език и литература в Пловдив.

Повечето дами са майки, но интересен е фактът, че все повече от участничките ни имат минимум две деца за разлика от преди години. Тази година има една многодетна майка, която е дала живот пет пъти, споделиха още организаторите. Кастингите не са приключили и е напълно възможно с този темп до началото на септември да са минали 500.

Финалът на най-престижния у нас конкурс за омъжени дами ще бъде в края на октомври, както се случва по традиция всяка година. Тогава миналогодишните красавици ще предадат короните си.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Еми
преди месец
0
Това чучело с шапката каква мис може да бъде? Вече съвсем ослепяха ли всички?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени