Търси се жена на Ванката! Имиджът му на полуидиот отблъсквал дамите! Слави ще намери най-добрата за него с конкурс

11 Юни 2017, 12:00


Фъфлещият реквизитор на Слави Трифонов Иван Атанасов-Ванката най-после ще получи своите 5 минути слава, узна HotArena.

 

Новият телевизионен сезон на „Шоуто на Слави” наесен ще стартира със забавен конкурс, в който главен герой ще бъде колоритният асистент на Дългия. Хубавици от цялата страна щели да се надпреварват за сърцето на заклетия ерген, а на финала самият той щял да посочи избраницата си, пише „Уикенд“.

 

Ванката неведнъж е упреквал своя шеф, че заради него е нещастен в личния си живот. Реквизиторът, който е прехвърлил 50-те, хвърлял вината за своята самотност върху шефа си. В разговор със Слави Атанасов директно го обвинил, че му е създал имидж на полуидиот и затова е останал стар ерген. Това отблъсквало евентуалните мераклийки за сърцето му и Ванката не можел да си намери приятелка.

 

Дългия го третирал като прислужник и често го викал по време на ефир да развеселява зрителите, отнасяйки куп подигравки. Едва, когато Ванката започнал да ходи депресиран на работа и Слави забелязал, че е потиснат, наредил на сценаристите и актьорите да спрат гаврите със стария ерген. Така им хрумнала идеята да организират нов конкурс наесен. Така хем старият ерген най-после щял да се задоми, хем щели да разнообразят със забавни епизоди скучното предаване.

 

Не е за подценяване и факта, че Ванката е доста богат мъж. Комикът кътал около 150 000 лв. на срочен влог в банка. Заклетият ерген бил изключително скромен в личния си живот и заделял за черни дни почти всеки лев, който изкара. Всеки месец Ванката заделял по 1500 лв. от заплатата си и преживявал с остатъка от 1000 лв.

 

Първоначално реквизиторът започнал работа в телевизионното шоу на минимална заплата. Освен че фъфлел, Ванката леко заеквал, затова Дългия го използвал като общ работник. Постепенно, когато го опознал, шоуменът бил впечатлен от неподправеното чувство за хумор на стария ерген и решил да превърне всички негови дефекти в ефект. Трифонов разпоредил на сценаристите да включват ексцентричния реквизитор в комедийните задачи. Така с няколко скеча Слави го превърна в звезда и в един от гвоздеите на шоуто.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени