Тази актриса разби сърцето на Иван Звездев (Жената на готвача разбрала, простила му)

09 Април 2015, 13:24


Макар да има стабилно семейство, за известния кулинар Иван Звездев Божията заповед „Не прелюбодействай“ е непозната, следователно нарушена от него, узна HotArena!

 

В миналото той въртял извънбрачен роман с актрисата от театър „Възраждане“ Филипа Балдева, позната още като водеща на несъществуващото от години тийнейджърско предаване „Мело ТВ Мания“ по БНТ, твърдят негови колеги пред в. „Всеки ден“.

 

Именно русата дама все още е сред най-непрежалимите жени, покорили сърцето на готвача, говори се в арт средите. Извънбрачната им връзка била изпепеляваща и продължила повече от 2 години.

 

Двамата обаче се разделили, тъй като Филипа искала да създаде семейство, а Иван все пак имал жена и деца, и плановете й нямало как да се получат с него. Въпреки раздялата им преди повече от 6 години, влюбените все още страдали един за друг, твърдят приближени до екс готвача на Би Ти Ви. За да не усложняват положението, те си обещали да не се търсят и да забравят един за друг.

 

Звездев обаче не можел да се примири с факта, че вече няма да е с Филипа и неведнъж се е опитвал да възроди отношенията им в интимен план, твърдят хора от обкръжението на актрисата.

 

Последният жест от страна на бившия цирков артист, който в момента се изявява в шоуто „И аз го мога“, е огромна кошница с цветя. Изпратил я точно на 14 февруари в знак на обичта си към нея. Балдева му благодарила с лаконичен и дистанциран SMS.

 

„Чувствата там още горят, макар и да не се виждат извън случайните срещи. Съпругата на Иван – Юлиана, беше разбрала за отношенията им, но в крайна сметка му прости. Закрепиха брака си с още една рожба, но мъката по Филипа е останала в душата на Звездев до ден днешен“, разказва близък приятел на водещия на вече сваленото от ефир кулинарно предаване по Би Ти Ви.

 

В миналото Иван и Филипа били непрекъснато заедно, но за параван твърдели, че тя работи за него като пиар. В действителност обаче консумирали връзката си с пълна сила, разказват още източници на „Всеки ден“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 8 години
0
То на тази това й е специалитета- да разбива семейства! Искала да си създаде свое семейство, ми хубаво ма госпожа, няма нужда да разбивате нечии чужд брак и да си градите семейство с мъж, който отдавна се е задомил и си е създал дете! И все пак- не ви се получи семейството!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени