Тази мацка разби семейството на чалгарите Джулия и Кристиян

https://hotarena.net/laifstail/tazi-macka-razbi-semeistvoto-na-chalgarite-djuliia-i-kristiian-2 HotArena.net
Тази мацка разби семейството на чалгарите Джулия и Кристиян

Тв звезда е причината чалгаджията Кристиян Кирилов да се раздели с колежката си Джулия. Попфолк семейството изненадващо за мнозина обяви, че се развежда. Двойката  бе женена 3 години. Според разделящите се певци във връзката им няма трети човек.

 

Оказва се, че не е точно така.  Кристиян се е залюбил с тв звездата Дени. Двамата вече не се крият и качиха обща снимка от Рилския манастир.

 

,,Благословена да си до мен“, написа под кадъра Кирилов.

Русото маце стана популярно преди няколко години у нас с участието си във формата ,,Един за друг“. Тогава блондинката влезе в семейното риалити с тогавашната си половинка Дани. Малко след това двойката се раздели.

 

Преди да се хване с Кирилов, Дени бе спрягана за гадже със сървайвъра Чефо. Новината за връзката им о6аче така и не бе потвърдена, писа „България Днес“.

 

Кирилов стана популярен у нас с участието си в сериала „София ден и нощ“. Там той бе в ролята на Митака. Дени пък е внучка на легендата на ,,Левски Стефан Стайков - Заека. Връзката на чалга певеца и мацката датира от няколко месеца. Именно заради русото изкушение Кристиян зарязва Джулия, която го вкара в попфолк средите. От месеци чалга двойката имала проблеми, издават  близки до нея. Дени и Кристиян пък се познавали от години, но любовта им пламнала чак сега. Разбира се, първата крачка към това направил мачото.

10 Коментара

Мая

преди 11 месеца

Всички са едни и същи вече ,неразличими. Всички к@ рвенски атрибути са налице.

Коментирай

Лупи

преди 11 месеца

Е, тя таз кат другата! Само имената им различни, фейсът един и същ! Повърня!

Коментирай

Истината

преди 10 месеца

Никой никога не може да ти разбие семейството! Ако обичаш, уважаваш и цениш истински половинката си, ако това е твоята половинка, твоята сродна душа и имате истинска любов дар от Бога, ако ще 1000000000000 мацки да ти се влачат в краката , никога не могат да ти развалят семейство. Просто хората често объркват влюбването, страстта, привличането с ЛЮБОВ, а има разлика и то огромна.

Коментирай

Изчрпахте се

преди 10 месеца

Ква тъпа статия... Митко дреме ми и Дени коя е па тая? Излагате се.

Коментирай

e..

преди 10 месеца

как коя???на заека от леЦки щерката!!! :)))))))))

Коментирай

е

преди 10 месеца

Това е черната Златка на младини, изрусена! Все едно е тя де! Същите черти каквито има и тя....харесва им да са клонинги явно на повечето млади момичета и да изгубват малко по малко индивидуалните си черти за да робуват на хорското мнение за красота!!!!

Коментирай

а

преди 10 месеца

Гадничко от негова страна....но поне показа уважение към Джулия като сключиха брак.

Коментирай

о

преди 10 месеца

Набързо ще я забремени тази Дени. Ако вече и не се е случило дори. Иначе защо така скоростно ще бърза да се афишират. Дали това не му е целта? Защо след като са се разбирали с Джулия изведнъж всичко приключва?

Коментирай

Оооо

преди 10 месеца

Джулия се чувства изключително наранена и предадена гледайки тази снимка....

Коментирай

Victoriq

преди 10 месеца

Хубаво момиче, браво!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.