Теа Минкова: Ще кърмя бебето на Наум със силикон! Бъдещата майка продължава да тренира усърдно във фитнеса

https://hotarena.net/laifstail/tea-minkova-shte-karmia-bebeto-na-naum-sas-silikon-badeshtata-maika-prodaljava-da-trenira-usardno-vav-fitnesa HotArena.net
Теа Минкова: Ще кърмя бебето на Наум със силикон! Бъдещата майка продължава да тренира усърдно във фитнеса

Преди около седмица Теа Минкова и Наум Шопов обявиха, че ще стават родители, напомня HotArena.

 

Теа е напълно категорична, че ще се отдаде на всяка важна част от майчинството, включително и на кърменето, независимо че преди месеци значително изду пазвата с импланти.

 

Запитаната дали силиконът няма да пречи на кърменето, Теа отрече тази възможност.

 

Това ще е първо дете за влюбената двойка, което личи по изключителното внимание към всички въпроси, свързани с бременността, че е напълно планирано и желано.

 

След като съобщиха добрата вест, че очакват наследник, двамата не спират да търсят съвети относно теми, свързани с бременността. Теа си върза червен конец против уроки, писа „България Днес“.

 

Под една от снимките си тя се интересува трябва л ида се влиза в басейни по време на бременността. Актрисата Ралица Паскалева й написа, че не трябва. Тя разкри, че е хубаво през този период да се плува, но не и в обществени басейни.

 

Теа разкри, че разбира, че е бременна след като виното започва да не й се нрави на вкуса. Отделно е придобила нови хранителни навици, като вече харесва наденица. Въпреки че е в петия месец, красавицата продължава да тренира балансирано, а коремчето едва й личи.

 

Само преди ден тя защити дипломната си работа, както и взе изпитите си за втори магистър.

6 Коментара

Э

преди 4 години

Тая мързелана що не стане мед.сестра, ами развява силиконови цомби по плажовете? Всеки гледа лесното....Не останаха хора, които да работят нормална работа в тая държава.

Коментирай

Ева

преди 4 години

МНОГО Е ОПАСНА РАБОТА ДА КЪРМИШ СЪС СИЛИКОН.ИМА СЛУЧАЙ НА СПУКВАНЕ И БЕБЕТО ПОГЛЪЩА ВЕЩЕСТВО С КОЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ ОТРОВЕНО.МИСЛИ СЕ ЗА ТОВА,ПРЕДИ ДА ЗАБРЕМЕНЯВАШ И РАЖДАШ.ЩОМ Е ПО ВАЖЕН СИЛИКОНА,ПРЕДИ ДА СЕ РОДИ,ТОГАВА НЕ СЕ ПРАВИ НА МАЙКА КЪРМАЧКА!!!

Коментирай

!

преди 4 години

Нито в тяло става, нито в лице. С гумени цици няма как да компенсира липсата на чар. За капак е и супер тъпа..горката!

Коментирай

007

преди 4 години

Симпатично е момичето.Има правилни черти.Зощо я хейтите.Има желание да кърми- ок.То няма гаранция, че и кърма ще има.Изгледала съм 2 деца и моят опит пикаьва, че с шише децата бяха по- сити и спокойни.Колкото и курса и книги и изчетеш, когато дойде моментът да си 24 чсда с бебето , се вижда че нещата са строго индивидуални.Всеки сам решаеа за себе си как да отглежда децата си.

Коментирай

hehe

преди 4 години

абе те тия, дето все "не стават", всичките са с мъже и с деца. Пък вие, оборотните, умните и красивите все сами си седите и плюете по форумите. Що така?

Коментирай

До hehe

преди 4 години

Къде прочете да съм се определила като “вървежна”, “драга”??? И как така реши, че съм сама? На мен това момиче не ми харесва - не е хубава и е отвратителна лигла с огромни амбиции и високо самочувствие без покритие. Въпрос на вкус, няма нищо общо със хейт нито със завист.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.