Театрите „София“ и Народният спорят за най-готин бюст! Шефове дебнат кои студентки са едрогърди

5595
24 Март 2018, 12:45


Истинската битка между столичните театри е не кой каква награда ще спечели, а в коя трупа ще има най-надарени актриси, видя HotZona.

 

Открай време две трупи са водещи в областта – на Народния театър и на общинския „София“. Там си е истинска традиция, предавана от шеф на шеф, да се подбират хем талантливи актриси, но и с първични забележителни белези. Дори има къде тайно, къде доста явно следене на перспективните в областта студентки от НАТФИЗ. За тях огледът започва още докато са в първи курс. Следят ги как ще се проявяват и накрая им се предлага да постъпят в съответната трупа, за да може талантът им напълно да се разгърне, писа „Телеграф“.

 

Подобен е случаят с Кети Райкова – студентка от НАТФИЗ. Славата я връхлетя отведнъж. Просто се съблече на сцената на НАТФИЗ в новата и леко авангардна постановка „Сън в лятна нощ“ по Шекспир, дели на Маргарита Младенова. Спектакълът е интересен сам по себе си е интересен, а играта на колегите на Кети е великолепна, но нещото, което привлече най-голямо внимание, бяха точно нейните огромни гърди.

 

Други най-известни цици в бранша са добре познати на всички. Ани Михайлова от „Шоуто на канала“ държи първото място. Тя признава, че бюстът й веднъж я е спасил при падане – стоварила се е върху него, което й е попречило да се удари сериозно.

 

Други актриси със забележителен бюст са Наталия Каракулева, Лора Мутишева, Аня Пенчева, Биляна Петринска, Анастасия Ингилизова, Бойка Велкова, Елен Колева, Ева Тепавичарова, Силвия Станоева, Касиел Ноа Ашер, Дияна Любенова.

 

Снимките по цици на споменатите актриси може да прегледате ТУК.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Отврат
преди 3 години
-1
Всички, без може би една, са с провиснали, гнусни цици и зърна като капачки на буркани!! Тази на първата снимка е просто отвратителна - нереално гнусни и меки цици в комплект с миша муцуна и никакво тяло!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени