Теди Велинова проговори за раздялата: През повечето време бях сама с децата! Днес с д-р Енчев сме в добри отношения, още се грижа за стайлинга му

24 Юни 2020, 14:00


Теди Велинова е сред най-популярните родни модели. На 14 години се записва в курс за модели и манекени и стартира кариерата си на модел. Превръща се в едно от най-разпознаваемите лица от модния подиум. Дълги години е работила и като стилист, а новото й начинание е да обзавежда каравани. Теди Велинова има син и дъщеря от пластичния хирург д-р Ангел Енчев, с когото се разделиха миналата година.  Ето какво споделя в интервю за вестник „Галерия“Теди.

-
Теди, отскоро се занимавате с нетипична дейност- обзавеждане на каравани. Как ви хрумна идеята?
- Занимавам се с това от септември миналата година тогава направихме първа каравана с моя близка, с която съм работила като стилист. Тя е фотограф. През септември ми предложи да работим по обзавеждането на къщи на колела. Признавам си, че тогава за първи път влязох в каравана, въпреки че те са доста модерни сред хората напоследък. Мисля, че с Велислава Каймаканова, сме единствените в България, които се занимават с подобни дейности. Досега сме направили 10 каравани като повечето са продадени.

-
Вие самата не само избирате интериора, но извършвате и майсторските дейности.
-
Точно така, изпълняваме абсолютно всичко. Работила съм в театри, правила съм декори по телевизиите. Аз боравя с инструментите, докато Вили дава голяма част от идеите.  А аз съм шила дори пердета, защото умея. Не е проблем да забивам пирони и да махам балатуми.

- Миналата година с бащата на вашите деца д-р Ангел Енчев обявихте, че се раздяте. Постигнахте ли баланса между двама разделени родители?
-
Да. Разбрали сме се да коментираме всичко, свързано с децата. Д-р Енчев взима много дейно участие в отглеждането на Филип и  София. Много грижовен и заинтересован баща е, пишат домашни заедно с Филип. Откакто са се родили, им говори на гръцки. Намери и учител по гръцки. Всеки петък, събота и неделя Филип или София отиват при баща си в Пловдив, където той живее и им е намерил много занимания. Сега Филип ще започва уроци по пиано, има учителка и по английски. Началото на учебната година ще го запишат там и на боен спорт. София е малка, на 3, но ходи на уроци по гръцки и  английски, а от септември ще посещава детската градина в училището на брат си.

-
Защо решихте да се разделите?
-
Решението дойде и от двама ни. Не се получаваха вече нещата, имахме разни разногласия и решихме да прекратим общия ни живот. Нямахме брак, което доста улесни нещата. В момента сме в много добри отношения, покрай децата се чуваме всеки ден, провеждаме видео разговори. Той може да ги взима когато поиска, да пътуват заедно в чужбина.

-
Лесно ли свикнахте с това, че трябва да поемете по-голяма част от ежедневните грижи за децата след раздялата?

-
Д-р Енчев оперира в Пловдив и дори когато сме били заедно, той през повечето време е бил там. Беше вкъщи в неделя и понеделник, така че през повечето време аз пак съм била сама.

-
През годините с бившия ви мъж бяхте сред най-стилните двойки. Вие ли избирахте стайлинга?
-
Д-р Енчев разчиташе на интуицията ми за мода и ми беше дала правото да определям какво ще облече той. Казваше ми какъв е поводът и аз съм подбирала с какво да бъде. Пътували сме в чужбина, били сме на много модни изложения, където стилът е много висок и са ни се радвали като двойка, защото е трудно да съчетаеш мъжката и женската визия. Не мисля,че сега ще престана да се занимавам с гардероба му. Случвало се е да ми се обади за съвет. В достатъчно добри отношения сме, за да водим такива разговори.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Az
преди 2 години
-2
Аз пък си правих абдоминопластика след раждането при Ильо Стоянов - невероятен и като професионалист, и като човек!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
555
преди 2 години
-1
Правих си ринопластика при него, добър хирург е, но е мн груб като човек, отблъскващ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария Георгиева
преди 2 години
-1
И все пак не трябва да се подценява фактът, че д-р Енчев е прокламатор и създател на фалша и изкуствеността, “художник” на нереални образи. Това е неговия свят - фалшив, нагласен, изкуствен и лицемерен, подправен тук и там. Както пациентите си след намесите му! Суетата и егото идват вповече !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бояна
преди 2 години
0
Фалшив живот, фалшиво семейство, фалшива любов....Истинска е само показността.....Дано е достатъчна....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нина
преди 2 години
-1
точно с др. Енчев се обръща към него.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди 2 години
-3
Доктора не го признават за спец в занаята! След като можа да се събере с орунгела Теди Велинова и не я поразкраси поне малко - не е никакъв професионалист! Вярно е, че Теди Велинова, за да я разкрасиш трябва да си магьосник или поне извън земен!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 2 години
-3
Странно нещо.Теди Велинова не е красавица но има индивидуалност.Не е масова конфекция силиконови джуки и смешни нарисувани вежди,тонове мазилка и шпакловка.Не ме отблъсква,нито дразни,дори ми е сумпатична което не мога да кажа за симетричното лице на докторчето което ме отблъскава.Някак си ми е мазен,фалшив позьор.Не заслужаваше Теди Велинова да му роди две деца.
хм
преди 2 години
0
Коя жена говори за бившия си с официалното му обръщение....като общуват помежду си пак ли му казва д-р Енчев, ела да вземеш децата....още малко и ще си помислим, че на Вие си говорят. Странна работа. Префърцунена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hoi
преди 2 години
0
Тоя човек има вид на завършен комплексар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени