Тоца забогатя от лекарство за ковид, пръсна над 80 000 лева за обувки и бижута

https://hotarena.net/laifstail/toca-zabogatia-ot-lekarstvo-za-kovid-prasna-nad-80-000-leva-za-obuvki-i-bijuta HotArena.net
Тоца забогатя от лекарство за ковид,  пръсна над 80 000 лева за обувки и бижута

Антония Петрова-Батинкова похарчи над 80 000 лева за ден-два. Явно окрилена от успеха, който с мъжът й Ивайло Батинков пожънаха за втори път в началото на януари, миската профука грандиозна сума пари. В началото на годината бе разпространена информацията, че Министерство на здравеопазването е поръчало ковид лекарство, което внася фирмата на съпрузите Батинкови. Поръчката е колосална - за над 29 милиона лева. Предишната беше за над 7 милиона лева. Смята се, че при марж на печалба от около 20%, Мис Крокодил и мъжа й са спечелили чисто над 5 милиона лева.

 

„Аз обичам модата и модата ме обича” – сигурно й е мото, понеже Антония го е написала към три скорошни свои снимки в инстаграм, за които позира с чанта от последната колекция на „Луи Вютон”, всяка от които струва по над 15 000 лева. Миската е уточнила в поста не само марката, а и за кой модел става дума, както и че е от тазгодишната колекция. И това е не първосигнална хвалба в резултат на пърхащо вълнение, обзело блондинката при скъпата покупка. Преди това Антония, която посрещна с мъжа си и сина им Нова година на почивка на Малдивите, се отдаде на грандиозен пазар. Миската нападна най-новите колекции на най-скъпите марки, а после в детайли разясняваше и показваше всяка покупка в социалните мрежи.

Маниерът й на харчене и хвалбите в социалната мрежа не се понравиха на мнозина. Негативите по адрес на Антония не закъсняха. Впечатляващо разточителство и втрещяващи демонстрации по време на чума. Негативните коментари са в интернет форуми. И да искат, възмутените не могат да пишат впечатления под постовете на Антония в инстаграм, понеже не е разрешила коментарите.

За какво точно става дума?! Обувки, бижута, чанти, порфейли. Хората, които нямат възможностите на Батинкови, вероятно биха се зачудили как Антония може да похарчи над 80 000 лева само за аксесоари. Съвсем й е по силите, както се оказва, щом се цели само в марки като „Гучи”, „Картие”, „Шанел”... Не се разбра само кога е успяла. Дали след като се завърна от семейната ваканция на Малдиви или скоро след това на работното пътуване до Дубай с мъжа й – партньор в бизнеса и в живота, както уточни, на което се отправи преди дни. По-вероятно е да е пазарувала в Дубай. Така или иначе, от постовете й в инстаграм лесно могат да се проследят покупките й. И все пак бе изтощително да се изнамерят всички стоки от всички последни колекции, на които се е спряла миската. Иначе тя звучеше вдъхновена и доволна във видеата, в които отваряше кутии „Гучи” и развяваше обувки за средно по 700-800 евро. И така, ето я и разбивката.

Гривни с марката „Картие”. Това й е може би най-впечатляващият харч. Антония си взе две от розово злато. Едната е овална, съставена от две дъги, и се демонтира със специална отвертка. Гривната се предлага и в бяло злато, както и с диаманти. И тук е уловката. Без диаманти, гривната струва 13 300 лева. С 4 диаманта цената й е 21 300 лева, а с 10 диаманта – 30 700 лева. От снимките на Антония не се вижда добре с колко диаманта е предпочела, но по всяка вероятност е избрала тази с 4. Другата й гривна на същата марка е класическа и струва 14 400 лева. Антония презентира с 10 снимки и едно видео гривните, които е съчетала с пръстени – за тях не е споделила на коя марката са и с колко диаманта. Някои от кадрите са правени на фона на внушителния пейзаж в Дубай. „Имаме подарък от „Картие” – шал, след покупка на две гривни”, похвали се Антония във видео и изпречи гривните пред камерата с: „Тадъъъм! Розово злато с диаманти”.

Два дни по-късно Антония Петрова срази в инстаграм с чанта на „Кристиан диор”, брандирана с името й – по поръчка явно, и два чифта обувки на марката „Крисиан Лабутен”. Единият чифт е в червено-черно и струва 775 долара, а другият избор на Антония са сандали за 845 долара. И двата чифта, разбира се, са от най-новата колекция. Още същия ден Миската се похвали с чанта на „Гучи” за 2900 евро с две презрамки и с бамбукова дръжка. Минути по-късно Антония качи друго клипче, в което извади от кутии, пак с марката „Гуи”, черни дамски чехли за 690 евро. И мъжът й си е купил луксозни неща от „Гучи” – мъжки черни обувки със същите златни орнаменти като женските. Неговите струват 670 евро. Пак от „Гучи” Антония си е избрала и малък портфейл за малки чанти – същият като големият й портфейл пак на същата марка. Малкият струва малко над 300 евро, а големият – около 450 евро.

Ясно е вече, че Антония Петрова се хвърля все на скъпи марки. Намекна го и самата тя, когато тези дни представи още два чифта обувки на „любимите от „Секса и града” „Маноло Бланик”. Тоца споделя страстта на Кари Брадшоу от сериала към марката и е побързала да си избере чепици от най-новата колекция. Взела си е обувки в черно и синьо с „най-новото токче”, както отбеляза, и с орнаменти отпред. Не намерихме точната цена, но вероятно са по около 900 евро. Последната покупка на Антония е с марката „Луи Вютон”, с която започна тази главозамайваща разбивка на новите попълнение в гардероба й. В зависимост дали я е купила на намаление или не, цената варира между 13 250 долара и 5962 долара. След всичко изброено, едва ли някой се чуди защо в последно време Антония пише към всеки пост в инстаграм: „Кралица Антония Батинкова”. Суета сует и всяческая суета...

21 Коментара

!!!!!!!!

преди 2 години

Пир по време на чума.

Коментирай

Дънди Крокодила

преди 2 години

Тоцо, класа с пари не се купува, но ти си дива селянка и няма как да го знаеш! Затова продължавай да копаеш дъното.

Коментирай

Буби

преди 2 години

Аз само да добавя, че именно за това лекарство стана скандал, защото се оказа, че е безполезно против ковид и дори вредно за хората. Други страни отказаха поръчките си, но България купи големи количества, за което беше критикувана от много експерти. Другото лекарство - на Файзер е много по-ефективно, но точно за него нямаме поръчки. Явно тук отново са играли връзки и лобиране, а не мисъл за хората. Не знам и колко ще влезе в употреба, но Крокодила нали се е облажил. Тази поредна далавера на Кацаров си е за разследване и дано се случи.

Коментирай

Таня

преди 2 години

Дай на селянина пари и му гледай саира…..

Коментирай

ами,

преди 2 години

Първенюта жалки.

Коментирай

Harry

преди 2 години

Нагла и проста масонка като мъжа й.

Коментирай

ТОЦА КРОКОДИЛО

преди 2 години

пак ли изпълзя от блатото си шато батинкова тиня тоя гущер крокодила гена с това просташко фамилно име и измислени историй от хиляда и една нощ?

Коментирай

ха ха Хо

преди 2 години

Бай Ганьо и ганьовица където и да отидат по света.Хората навсякъде си почиват, хранят, разхождат спокойно само тези се бутат да се снимат сакън да не пропуснат с нещо да се изфукат.Представям си колко им се подиграват и навън също както и у нас.

Коментирай

питър

преди 2 години

аз мисля, че това са просто едни бесни селяни и нищо повече! батинката си прилича точно на комбайнер, а тоца на бостанско плашило с купена корона! и разбира се на крокодил!

Коментирай

9

преди 2 години

Ако парите са честно изкарани нека си ги харчи.Само че на мен тази ми бие на голяма лъжкиня и измамница.Говори как нямала неработен ден а само е от почивка на почивка.Няма как да работиш и да си нон стоп някъде.Просто си е златотърсачка дето лъже че работи.Преди руснака я издържаше, дето лъжеше че не бил женен а се оказа че има две деца.И едното беше малко , значи като се е хванал с нея е било бебе.Сега с тоя същите истории.Сто процента и тя и цялото и семейство са някакви далавераджии и крадци, особено в Бг като знаем как се краде и тя е набарала някакви схеми.Тая за всичко лъже и маже.И за купените титли и за онова конкурсче че станала мисис Русия в някакво квартално читалище.Измамници 100%.После парадират пред хората ама хората дето нямат тия възможности не са крадци, а тия парадират с открадато и се имат за големи играчи и над другите.

Коментирай

sherlok

преди 2 години

da be! dokoga 6te ni izlagat po cql svqt tezi bai ganiovci?da si sedqt na selo i da ne se pokazvat na otkrito!

Коментирай

Тони

преди 2 години

по-скоро вие копаете дъното с вашите злобни и завистливи коментари по адрес на успели хора, които ги познава цяла България, а и не само!

Коментирай

е

преди 2 години

За кое лекарство става дума?

Коментирай

Аз съм

преди 2 години

Не знам колко са спечелили, но целият пазар е менте, като се започне от чантите, та се стигне до втората халка. Тоца, с нейния безупречен стил си пазарува на разпродажба от HM и онлайн от Tasha. Не че нещата са лоши, но са далеч от стила и класата, в която се опитва да ни убеди. Картие-то и то, китайско. Онзи селски хитрец, мъжът на Тоца, не е толкова загубен и безнадеждно влюбен в този крокодил, за да пръсне толкова пари за парцали и боклуци. Дерзай, Тоцо! Да си беше търпяла руснака. Тук, стандарта са ти китайските ментета.

Коментирай

maionezata

преди 2 години

vsi4koto im e fal6ivo na tezi vle4ugi batinkovi i se vijda ot kilometri

Коментирай

......

преди 2 години

Обикновено Господ, като отнеме някому нещо, го компенсира с друго. При Тоца Пернишка е станал някакъв бъг - хем е грозна, тем е глупава, хем е нелепа и нагла. Е, смилил се е малко и над нея - толкова е зле Тоца, че не може да се усети колко е зле, та живее щастлива в своя абсурдно-фалшив свят. Милостив е Господ, все пак, с всичките си чада...

Коментирай

ами,

преди 2 години

Тоцето е безнадежден психиатричен случай,също като чалгарката Андрешка.

Коментирай

toca krokodilo

преди 2 години

a dundioto s neq kakav e?

Коментирай

Кроки

преди 2 години

като напиша в Гугъл Мис Крокодил ,познай чия снимка ми изскача..Тоцка,пожелавам ти частен самолет и златно Бентли ,но си оставаш завинаги Мис Кроки грозилка и в главата липси

Коментирай

ами,

преди 2 години

Дундьото с нея е хитрец използвач.

Коментирай

BRAVO...

преди 2 години

разкостил си тва човекоподобно недоразумение! Жалко че тоца няма да го прочете....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.