Топ бръмчалки и миски дебнат Ники М. пред магазина на DIESEL!

5895
01 Ноември 2016, 09:00


HotArena получи сведения, че мацки се размотават около бутика на DIESEL в мол SERDIKA, тръпнещи да засекат Ники Михайлов.

 

Откакто HotArena оповести, че вратарят е новият собственик и лице на бранда DIESEL за България, и разкри къде се намира новия магазин на марката, столични бръмчалки непрекъснато се навъртат около бутика му, очаквайки той да се появи отнякъде.

 

Очевидци разказват, че потокът от фенове-клиенти на въпросните спортно-елегантни дрешки е доста голям, но често се случвало едни и същи натокани мадами да влизат и излизат по няколко пъти през деня, за да го зърнат.

 

Някои от тях дори се осмелявали да питат персонала – дали случайно босът на DIESEL ще наминел днес. Току виж ги забелязал, че съществуват...

 

Това не е толкова съществено, колкото последните новини около марката. Идната година се очаква Ники да отвори още един магазин за всички почитатели на бранда. Ще се зададат в най-скоро време и DIESEL партита във вашите най-любими дискотеки! Следете HotArena за повече информация.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
пак поръчкова статия на Курволета
преди 4 години
-1
Смисълът на тези една след друга просташки и глуповати статии са, че Курволета е отсвирена след поредните отскоци в Турция и не е поканена на партито на откриването. Хвърля огън и жупел. Не виждате ли , колко тъпи статии. Те писарите тук са на нейното интелектуално ниво
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А, ко каза
преди 4 години
-2
Извинете, но какъв е изобщо смисъла а статията. Момичетата ако искат и ще спят пред магазина му, той е свободен мъж ...... а и си вдигна доста летвата покрай Алисия, така че тооооочно пък с безмозъчната гнида НЯМА ДА Е. Той редовно я прави мармалад ;) и готката, дори бе беше сред поканените на откриването на магазина ;).
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кака
преди 4 години
-2
Бате, що тогава не я е поканил и нея на събитието? Щото всеки я чука, но всички ги е срам да се покажат с нея. Другото интересно, че с липсата на мозъчни гънки отде толко акъл, че и магазини да управлява? Трябва да си много тъп, че да й ги повериш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
батко
преди 4 години
-1
Каке, погледни с усмивка на нещата! :) Майката на Николета е с огромен опит в търговията /има бакалия в махалата в Караджово/ и по тая причина и двете са готови за позицията търговски директор на международен бранд, ще издухат работата като едното нищо! :D. А пък в Ники М. какъв акъл търсиш, при положение, че се завърна при Николета, следва я в Инстаграм и гордо развява снимки с късите й криви крачета като трофей :D Трофей може да бъде друг тип мадама, не тази, но двамата МНОГО си подхождат, имат общо настояще, а някой от тях дори фантазира за общо бъдеще!
батко
преди 4 години
-15
Ако не знаете, Ники живее с Николета и в Бг, и в Турция и тя ще управлява магазините му, влиза в бизнеса. Сега ще отваря магазин в Пловдив и там управител ще е майката на Николета, тя има опит в търговията. Боби Михайлов да се готви за снаха, работят двамата и за дете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.......
преди 4 години
-1
ахахахааххаха, олеле, циркът е пълен, ще падна просто, пийте си хапчетата хора


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени