Тризначките се разделиха на два лагери в Лондон! Двете спят на улицата, Любов завъртя семейство

2056
24 Октомври 2020, 16:06


Сестрите Вяра и Надежда са в изострени отношения с Любов и майката си Любка, научи HotArena.

От няколко години двете по-големи сестри от тризначките пребивават в Лондон, а в последните месеци за пореден път са изпаднали в безизходица. Родни емигранти там споделят, че двете са бездомни, намират подслон в църкви и непрекъснато се оплакват от липса на финикийски знаци. Последното често правят във Фейсбук.

"Има ли някой да не приюти, на улицата сме?",  с този апел се обърна Надежда от своя профил към сънародниците ни в Лондон на 12 октомври. А множественото число е за Вяра, която също изпада в немилост.

Според запознати причината е, че те трудно потискат егото си, липсва им дипломатичност и не търпят чуждо мнение, дори на шефа им индиец. С други думи имало работа, но недостойна за тяхната марка. Според различни информации положението им се утежнило когато поискали да се прекръстят превеждайки имената си на английски Фейт и Хоуп.  Така хептен изпаднали в нелегалност.

Заради всичко това са в лоши отношения с любов, която се оказа най-адаптивна и трите. Тя е най-малко от триото. Живее в Лондон,  създава семейство с добро и работливо момче от Турция, роди дъщеря, която вече наближава две годинки. Имат си дом. Майка им Любка също е в Лондон и им помага в отглеждането на внучката.

Другите две от популярния вече клан Станчеви се скитат немили-недраги по църкви където нощуват, хранят ги като подаяние, но не се замислят да се хванат за някаква работа. Преди време двете сестри признаха за влошените си отношения с Любов. По думите им тя взела всички пари спечелени от „Биг брадър“ и те не са видели стотинка от тях.

Кое е истина и кое е плод на емоция не се наемаме да кажем, но докато Любов демонстрира добър стандарт на живот Вяра и Надежда мизерстват като сменят работа след работа, пише „Телеграф“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кое е вярното?
преди месец
0
Нали, уж писахте, че били осиновени и търсели родната си майка в Лондон, а сега пък майка им Любка помагала на Любов по отглеждането на детето...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Х
преди месец
0
Замислих се колко по-големи са двете от тризначките...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
бай Добри
преди месец
-2
Да минат през Бирмингам да им тегля по 1 пишка и на двете и ше ги нахраня за 1 седмица напред.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди месец
-2
Сайта да им прати помощи на амебите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Напълно излишна статия!
преди месец
0
...............
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени