Удари го на живот! Мая Илиева върти любов с ТРИМА

05 Септември 2018, 14:00


Вдовицата на Георги Илиев – Мая, го удари на живот. Гангстерската съпруга върти трима любовници наведнъж, но с нито един от тях няма сериозни отношения. И тримата, разбира се, били със стабилни финансови възможности и я глезели като царица.

 

Единият от гаджетата на Мая е италианец, а другите двама били французи, научи „Галерия“.

 

С италианеца се запознавала по време на един от воаяжите си в Доминикана, а с французите се залюбила покрай общи познати. Както е известно, Илиева има луксозен апартамент в Париж, където прекарва повечето си време.

 

„Върти ги на малкия си пръст и успява да ги заблуди, че са единствени“, разказват запознати от ъндърграунд средите. Мая толкова изкусно ги оплела в паяжините си, че любовниците й я засипвали със скъпи подаръци и я носели на ръце.

 

Последната по-сериозна връзка на Илиева бе с мачото от Латинска Америка Едуардо, по-известен като Роки. Той е пълно копие на покойния Георги Илиев и именно с това привлякъл вниманието на милионерската вдовица.

 

Както „Галерия“ писа, двамата планираха да си осиновят дете, по желание на Мая, която не може да има наследници. Криста и Андреа, които с Главния взеха от италианско сиропиталище, вече са в тийнейджърска възраст, а Георги-младши е на 10 години и на Мая й се приискало отново да гледа бебе.

 

В последния момент обаче Едуардо се отдръпнал от идеята за осиновяване и в началото на тази година двамата се разделили окончателно. Оттогава Илиева сменяла мъжете като носни кърпички. Заедно с приятелката й – вдовицата на Фатик Адриана Тюркмен, обикаляли клубовете и го ударили на купон.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени