Ути и жена му си поделиха близначките

1892
04 Ноември 2018, 10:10


Да отглеждаш бебе е трудна работа, а да се грижиш за близначки е двойно по-сложно. В това се убеди от личен опит Ути Бъчваров в последната една година. Откакто е станал татко, той прекарва цялото си свободно време с момиченцата си Ружа и Далия и често разхожда малките принцеси из столичните паркове и градинки.

Когато е с дъщерите си, водещият на „Вкусно” е постоянно нащрек, както подобава на един отговорен родител. Погледът му е все в невръстните дами, топ кулинарят нито за миг не се разсейва с други неща. Подобна свръхконцентрираност обаче е доста изморителна, затова Ути и жена му са решили занапред да си поделят грижите за щерките. Бъчваров понякога ще излиза на разходки само с едната дъщеричка, а другата ще е при майка си.

Семейството вече приложи веднъж новата схема на практика, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”. Мастършефът бе засечен от фотографите ни да бута двуместната бебешка количка в района на жълтите павета, като с него беше само Ружа. Далия бе останала вкъщи с майка си. 48-годишният татко стигна до градинката зад Руската църква и Царския дворец, след което извади щерка си от кошчето и я пусна да ходи по алеите и тревата. Разбира се, Ути придържаше здраво с ръце 14-месечната си наследница, тъй като малките й крачета все още не са съвсем стабилни.
Девойчето разгледа с интерес опадалите от дърветата жълти листа. Десетина минути по-късно се умори да крачи и с баща й седнаха на пейка да си отдъхнат. После Бъчваров настани момиченцето в количката и двамата поеха по обратния път към дома – семейството на славния кулинар притежава просторен апартамент на ул. „Стара планина”. 

Родителските грижи са дали отражението си върху осанката на главния готвач на БНТ. В последната година той свали част от наднормените си килограми и вече не е шишко, а само приятно закръглен господин.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени