Валя Балканска се грижи за дъщеря си (Певицата се установи в Смолян)

19 Ноември 2019, 12:00


Голямата певица Валя Балканска се установи временно в Смолян, узна HotArena.


Фолклорната легенда смени местоположението си, за да помага на 50-годишната си дъщеря. Тя е тежко контузена от няколко месеца и се нуждае от грижите на популярната си майка. 


„Колкото и да обичам ранчото си, трябваше да си го изоставя, за да се пренеса при моето момиче. Падна много лошо през лятото и си счупи тазобедрената става. Наложи се да й направят операция и да й сложат изкуствена. Оттогава е хадене по мъките. Скоро я водих на преглед до Пловдив, много е трудно. Отказвам gopu участия, за да бьда до нея", сподели изпълнителката на „Излел е Дельо хайдутин". И допьлва, че дьщеря й е разведена от много време.„Аз сьм майка на три деца и нищо че са големи, имат нужда от мен. В куфарите ги отгледах, но ми беше пълна къщата. Защото много деца - много бъркотия, но и пълна душа", смее се изпълнителката.


Откакто почина мъжът й Емил Балкански, Валя се отдели от града и замина за ранчото си. „Много ми помагаше съпругът ми. Каквото и да е имало, каквито и трудности да сме преживели, ние изкарахме заедно до края му и ми липсва. Той ми е  бил гръб, нямаш ли гръб, не можеш да се бориш. Преди гледах животни, той ми nомагаше, но откакто почина, не гледам животни. Децата да гледат, аз не искам да товаря никой . Но на ранчото се чувствам най-свободна и щастлива. Нищо че повече съм сама", споделя Валя Балканска, пише България днес.

  

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени