Ванко 1 проговори за връзката на дъщеря му с Благой Георгиев (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/vanko-1-progovori-za-vrazkata-na-dashteria-mu-s-blagoi-georgiev-2 HotArena.net
Ванко 1 проговори за връзката на дъщеря му с Благой Георгиев (Снимки)

Джизъса още си няма половинка, дал си почивка след раздялата с Полина

\"Дъщеря ми Ивана няма връзка с Благой Георгиев.\" Това ексклузивно обяви пред \"България Днес\" рапърът Ванко 1.

В последните дни в медиите се появи информацията, че прясно разведеният сървайвър има авантюра с доста по-младата от него Ивана - щерка на рапъра. Според слуховете Благой бил лудо влюбен в красивата Ивана.

\"Благой
Благой все още си няма нова приятелка

Клюката гласеше още, че Джизъса редовно отскачал до Пловдив, където наследничката на легендарния музикант живее. А двамата наемали стая в лъскав хотел, за да може да усамотят.

\"Няма нищо вярно в това. Ивана не ми е казвала да има връзка с Благой Георгиев. Не знам откъде тръгна този слух\", каза още Ванко 1.

\"Дъщерята
Дъщерята на Ванко 1 - Ивана, е много секси

 

По неговите думи в мълвата имало само една-единствена истина. Благой наистина посещавал Града под тепетата. Ала не заради знойната хубавица, а за да си оправи зъбите при татко й.

\"Ванко
Ванко 1

 

\"От 2-3 седмици работя по усмивката на Благой - разкри Ванко 1, който от известно време има клиника по дентална и естетична медицина. - Идва ако не всеки ден, то поне през ден. Зъбите на Благо са ми приоритетни. Правим му ги от цирконий. Вече ги оправихме. И усмивката му е номер 1\", похвали се още рапърът. По негови думи самият Благой е потърсил помощта му.

\"Преди да замине за \"Сървайвър\", дойде на преглед. Нямаше време да действаме веднага, затова изчакахме да се завърне от острова\", добави още Ванко 1.

\"Бракът
Бракът на Джизъса с Полина изкара по-малко от година

По информация на \"България Днес\" нито една от спряганите за нова на Джизъса не отговаря на истината. В последните седмици за заместничка на съпруга №2 в леглото на Благой - Полина, се завъртяха имената на блондинката Мария от \"Сървайвър\", както и секси зъболекарката Нели Иванова, която е виновница за новата усмивка на Благо. Спекулацията обаче не отговарят на истината.

Към момента Георгиев си нямал гадже, издава наш източник. След раздялата си с Полина той не искал да бърза. И се отдавал на далеч по-интересни занимания от това да си търси половинка.

Утре пък е финалът на \"Сървайвър\", който Благой печели. С успеха в риалити формата банковата сметка на Джизъса набъбва драстично. 300 000 лв. влизат в джоба на Джизъса само от хонорара му за участие. 150 бона пък му се полагат за крайния успех.

6 Коментара

ха ха Хо

преди 11 месеца

Сводникът ''работел'' по усмивката на футбалеркото.

Коментирай

Лупи

преди 11 месеца

Всичките до една са ми като офсътъ Доли - клонирани!

Коментирай

Това е бот

преди 11 месеца

С тези фотошоп-приложения, представеният образ няма нищо, ама нищо общо с действителността.

Коментирай

ххх

преди 11 месеца

Жалко е, че младо момиче е заприличало на застаряваща скумрия в лицето ;(

Коментирай

хаха

преди 11 месеца

Дано барем покрай ходенето на зъболекар си намери гадже със смислена професия. Всичките му досегашни са момичета без професия и разчитащи само на външен вид и пърхане с мигли! Би било нещо ново за него.

Коментирай

ха ха Хо

преди 11 месеца

Защото пък бивш футбалерко е ''професия''...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.