Вече няма никакви съмнения, вижте кой е Носорога в „Маскираният певец“

315
12 Ноември 2021, 10:18


Звездният талант на Миро проби зад маската на Носорога в „Маскираният певец“.

Оказа се, че самият Миро стъпва накриво и се издава по време на последното изпълнение на сцената на мистериозното шоу. Носорога изпя световния хит на колежката си Дара  Thunder.

Освен че остави панелисти безмълвни с брилянтно изпълнение този път успя не успя да прикрие гласа си. „България Днес“ успя да намери кавър версия на същата песен на Дара изпълнена от Миро в интернет, който звучи едно към едно с представянето на Носорога от миналия уикенд.

Уликата, че той е жива легенда наведе феновете на мисълта, че това може да е Димо Алексиев заради участието му във филма на Ники Илиев „Живи легенди“. В  началото имаше предположение, че зад маската се крие Стенли. Други заложиха на Орлин Павлов. Меломаните обаче са категорични, че Носорога е Миро.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlati
преди 2 седмици
0
Опа снощи един от най обичаните актьори носорога Димо Алексиев сам се издаде подготвя своя филм данни легендата бог и за това не беше в студиото на маскираният певец а тези улики бяха фалшиви с цел заблуди и както виждам журито и доста хора се хванаха в капана на насорога и Димо щеше да спечели третия сезон на маскираният певец ако го нямаше Гъбаркото Калин Врачански които през цялото време се издава с този изкуствен смях а и победителя от четвъртия сезон на капките 2016 винаги си е бил късметлия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlati
преди 2 седмици
0
Опа снощи есин от най обичаните актьори носорога Димо Алексиев сам се издаде подготвя своя филм данни легендата бог и за това не беше в студиото на маскираният певец а тези улики бяха фалшиви с цел заблуди и както виждам журито и доста хора се хванаха в капана на насорога и Димо щеше да спечели третия сезон на маскираният певец ако го нямаше Гъбаркото Калин Врачански които през цялото време се издава с този изкуствен смях а и победителя от четвъртия сезон на капките 2016 винаги си е бил късметлия.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
zlati
преди 2 седмици
0
Тука ще има изненада с носорога това е Димо Алексиев участваше в два клипа на Миро и с Орлин Павлов участваха заедно в филма живи легенди и Димо е наясно с поведението стойката и гласовете на свойте колеги и момента се прикрива и залъгва всички за да не го хванат така както го беше направил в костюма на рицаря в първия сезон на маскираният певец както виждам доста хора и сега се хванаха в капана на носорога Димо Алексиев уникален актьор не случайно спечели доста награди
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени